Red_Star-01 Napisano 21 Lipiec 2010 Autor Napisano 21 Lipiec 2010 Witam,Ostatnio zakupiłem na allegro taką oto klamrę, i już w sumie po fakcie przychodzę do was drodzy forumowicze z pytaniem następującym. Czy ta klamra może być II Wojenna ?.Pozdrawiam i dziękuje z góry za pomoc.
Red_Star-01 Napisano 22 Lipiec 2010 Autor Napisano 22 Lipiec 2010 Dziękuje za pomoc w identyfikacji, to szkoda że pierwsze ją kupiłem a dopiero potem się doradziłem. Ale jak to mawiają: Polak mądry po szkodzie ".
lina_90 Napisano 21 Lipiec 2010 Napisano 21 Lipiec 2010 Jakiś czas temu na forum była dość burzliwa dyskusja na temat tych klamer radzieckich czy podczas 2 wojny światowej były tez gwiazdą czy też nie. Wygląda na to ,że takowe były ponieważ ktoś wrzucił kilka zdjęć takich klamer z wykopu. Poszukaj kolego w wyszukiwarce a nóż trafisz i będzie tam odpowiedź na nurtujące cię pytanie.pozdrawiam
Pytanie
Red_Star-01
Witam,
Ostatnio zakupiłem na allegro taką oto klamrę, i już w sumie po fakcie przychodzę do was drodzy forumowicze z pytaniem następującym. Czy ta klamra może być II Wojenna ?.
Pozdrawiam i dziękuje z góry za pomoc.
4 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.