Krychu_Szprotawa Posted July 16, 2010 Author Share Posted July 16, 2010 Witam, proszę o identyfikację przedmiotu ze zdjęć. Wg. mnie może to być nakładka od klamry od pasa, jezeli mam racje to od jakiej klamry? Nie wykluczone, ze to część jakiejs odznaki.Dziękuję z góry za pomoc w id. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Swiety82 Posted July 23, 2010 Share Posted July 23, 2010 Tak w całości... http://www.google.pl/images?um=1&hl=pl&tbs=isch%3A1&sa=1&q=ScharnhorstBund&aq=f&aqi=&aql=&oq=&gs_rfai= Link to comment Share on other sites More sharing options...
huk 100 Posted July 23, 2010 Share Posted July 23, 2010 no popatrz ,popatrz - już tam nawet moje fotki dają :):) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Krychu_Szprotawa Posted July 16, 2010 Author Share Posted July 16, 2010 Witam, proszę o identyfikację przedmiotu ze zdjęć. Wg. mnie może to być nakładka od klamry od pasa, jezeli mam racje to od jakiej klamry? Nie wykluczone, ze to część jakiejs odznaki.Dziękuję z góry za pomoc w id. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Krychu_Szprotawa Posted July 16, 2010 Author Share Posted July 16, 2010 tył Link to comment Share on other sites More sharing options...
dado373 Posted July 16, 2010 Share Posted July 16, 2010 Nakładka od klamry - Scharnhorstbund.Pozdrawiam. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Question
Krychu_Szprotawa
Witam, proszę o identyfikację przedmiotu ze zdjęć. Wg. mnie może to być nakładka od klamry od pasa, jezeli mam racje to od jakiej klamry? Nie wykluczone, ze to część jakiejs odznaki.
Dziękuję z góry za pomoc w id.
5 answers to this question
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.