Krychu_Szprotawa Napisano 16 Lipiec 2010 Autor Napisano 16 Lipiec 2010 Witam, proszę o identyfikację przedmiotu ze zdjęć. Wg. mnie może to być nakładka od klamry od pasa, jezeli mam racje to od jakiej klamry? Nie wykluczone, ze to część jakiejs odznaki.Dziękuję z góry za pomoc w id.
Swiety82 Napisano 23 Lipiec 2010 Napisano 23 Lipiec 2010 Tak w całości... http://www.google.pl/images?um=1&hl=pl&tbs=isch%3A1&sa=1&q=ScharnhorstBund&aq=f&aqi=&aql=&oq=&gs_rfai=
huk 100 Napisano 23 Lipiec 2010 Napisano 23 Lipiec 2010 no popatrz ,popatrz - już tam nawet moje fotki dają :):)
Krychu_Szprotawa Napisano 16 Lipiec 2010 Autor Napisano 16 Lipiec 2010 Witam, proszę o identyfikację przedmiotu ze zdjęć. Wg. mnie może to być nakładka od klamry od pasa, jezeli mam racje to od jakiej klamry? Nie wykluczone, ze to część jakiejs odznaki.Dziękuję z góry za pomoc w id.
dado373 Napisano 16 Lipiec 2010 Napisano 16 Lipiec 2010 Nakładka od klamry - Scharnhorstbund.Pozdrawiam.
Pytanie
Krychu_Szprotawa
Witam, proszę o identyfikację przedmiotu ze zdjęć. Wg. mnie może to być nakładka od klamry od pasa, jezeli mam racje to od jakiej klamry? Nie wykluczone, ze to część jakiejs odznaki.
Dziękuję z góry za pomoc w id.
5 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.