papi Napisano 19 Lipiec 2010 Napisano 19 Lipiec 2010 także szukaj za granicą. a wiem ze z angli ze sklepów też wysyłają do polski nawet mają strony po polsku
krank Napisano 20 Lipiec 2010 Autor Napisano 20 Lipiec 2010 a mogłbyś kolego podać mi namiary na mail??
krank Napisano 22 Lipiec 2010 Autor Napisano 22 Lipiec 2010 używa ktoś deleona?? jak tak to prosze o nim parę słów
papi Napisano 23 Lipiec 2010 Napisano 23 Lipiec 2010 Pytam w imieniu mojego kolegi nie ma on dostępu do netu. Dodam, że kopie już chyba ze 30 lat i miał wiele wykrywaczy (zaczynając od wojskowego a potem wszystkie z polskiej firmy rutus) a obecnie lata z proximą i chciałby się przesiąść na jakiś wykrywacz ze stajni tesoro i tu pytanie, jaki byście doradzili z tej właśnie firmy dla doświadczonego poszukiwacza? (Zastanawiał się nad cibolą bądź vequero) a może jest coś lepszego z tesoro.
Gniewkos Napisano 3 Sierpień 2010 Napisano 3 Sierpień 2010 sie ma!Ja mam deLeona, przesiadłem się z ace250, zmiana spora! Na początek głębokość, znacznie większa jak w kanarku, dyskryminacja też bardzo dobra, omija wszelkie folie od papierosów i inne. Idealny na drobnicę potrafi znaleźć naprawdę bardzo małe przedmioty. Nie ma Pinpointa, ale wystarczy po namierzeniu celu przełączyć go na tryb all metal. Wchodzi do niego 8 paluszków, ale od razu śmiało mogę powiedzieć, że deklarowane zużycie ich energii według instrukcji jest zaniżone i baterie starczają na wiele więcej godzin pracy! Jest dosyć czuły na uderzenia w kamienie itd. ale nie przeszkadza to tak bardzo. Czasami potrafi wzbudzić się na kamieniach ale rzadko. Wyświetlacz, wbrew opinią w necie mi się bardzo przydaje i nie wyobrażam sobie pracy bez niego, po prostu przyzwyczaiłem się w kanarku. Na początku chciałem go wywalić, ale po kilku wyjściach jakoś dało radę i teraz jest spoko.Zastanawiam się nad przesiadką na Cortesa ale nie wiem właśnie jak wypada porównanie deLeona i Cortesapozdro!jak masz pytanie o deLeona to pisz odpowiem
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.