krank Napisano 9 Lipiec 2010 Autor Napisano 9 Lipiec 2010 Witam znalazłem taki o to kawałek złomu wymiary jak na foto,metal chyba mosiądz bo dosyć ciężkie,może ktoś się orientuje od czego to mogło być,pozdrawiam
sqr Napisano 9 Lipiec 2010 Napisano 9 Lipiec 2010 http://www.apteo.pl/product/id/923,ben-gay-masc-przeciwbolowa-masc-35-g wieczko może od maści..
krank Napisano 9 Lipiec 2010 Autor Napisano 9 Lipiec 2010 raczej myślę że to nie od maści,na końcu wieczka na pewno nie ma litery Y"
Kuba_70 Napisano 9 Lipiec 2010 Napisano 9 Lipiec 2010 Ten napis na wieczku to BENGAL. Też stawiam na jakąś maść, spróbuj lekko wyczyścić, żeby było widać więcej napisów.pozdrawiam
aris12 Napisano 9 Lipiec 2010 Napisano 9 Lipiec 2010 Zdecydowanie BENGAL.Przykrywka do pudełka po paście do butów.Było kiedyś kompletne na ALL.trzeba poszukać w archiwum tego serwisu.Zdrów
krank Napisano 9 Lipiec 2010 Autor Napisano 9 Lipiec 2010 Witam znalazłem taki o to kawałek złomu wymiary jak na foto,metal chyba mosiądz bo dosyć ciężkie,może ktoś się orientuje od czego to mogło być,pozdrawiam
Hebda Napisano 9 Lipiec 2010 Napisano 9 Lipiec 2010 kawałek zapalnika?mosiądz.czasem się takie trafia.odłamek pocisku ruskiego
Pytanie
krank
Witam znalazłem taki o to kawałek złomu wymiary jak na foto,metal chyba mosiądz bo dosyć ciężkie,może ktoś się orientuje od czego to mogło być,pozdrawiam
11 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.