Skocz do zawartości
  • 0

Prosze o pomoc ,,pistolet''

paczka

Pytanie

Napisano
Mam problem a mianowicie chodzi mi o ten o to ,,pistolet'' czy jest to pistole polski i czy wreśniowy a jak nie polski to jaki i czy w ogóle z 2 wojny światowej
  • Odpowiedzi 60
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

13- kończę pechowo więcej już mi się nie chce szukać -ale myślę że to wam wystarczy - życzę miłej zabawy :) no chyba że właściciel odnajdzie na nim nazwę firmy -pozdro

Napisano
Mam problem a mianowicie chodzi mi o ten o to ,,pistolet'' czy jest to pistole polski i czy wreśniowy a jak nie polski to jaki i czy w ogóle z 2 wojny światowej
Napisano
kolego a czy mógłbyś zrobić zdjęcie poziome oraz jeśli dysponujesz zadowalającym aparatem to kilka fotek szczegółów.
Dodatkowo koniecznie wymiary. Po ogólnej sylwetce przypomina Walthera PPK no ale bez wymiarów jest to tylko strzał.

Tu replika:

http://www.allegro.pl/item1119013629_niemiecki_walther_ppk_militaria_najtaniej.html
Napisano
jak dobrze pamietam PPK ma długość jakieś 16cm - na zdjęciu wydaje się być mniejszy, poza tym jest chyba trochę inny kształt (bardziej jak colt 1908)

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie