danielka Posted July 5, 2010 Author Share Posted July 5, 2010 Witam orientuje się ktoś w jakiej cenie chodzi Fisher f2?? szukałem sporo w internecie i za wiele nie znalazłem na allegro jest po 899 ale tylko jedna aukcja. orient Link to comment Share on other sites More sharing options...
pemo84 Posted July 6, 2010 Share Posted July 6, 2010 tyle kosztuje, jeszcze jakis czas temu można było go kupic 100zł taniej ale z powodu wzrostu dolara ceny poszły w górę i automatycznie sprzęt!, sam czekam na paczkę z f2 tylko że jak kupiłem uzywkę za niecałe 600zł podobno 30min pracował ale kto to może naprawde wiedzieć!pozdrawiam Link to comment Share on other sites More sharing options...
pawel888 Posted July 6, 2010 Share Posted July 6, 2010 Zobacz allegro,zakończone,Fisher F2.Z tego co zauważyłem to ceny kanarków i fisherów poszły o 100zł do góry.<pozdro Link to comment Share on other sites More sharing options...
sqr Posted July 6, 2010 Share Posted July 6, 2010 obecnie ceny mogą być wyższe niż kilka miesięcy temu a to dlatego że kurs dolara amerykańskiego jest trochę wyższy a sprzęt głównie z usa jest ściągany. Link to comment Share on other sites More sharing options...
krank Posted July 6, 2010 Share Posted July 6, 2010 są jeszcze w vikingu ale też taka sama cena jak na allegro Link to comment Share on other sites More sharing options...
pawel888 Posted July 6, 2010 Share Posted July 6, 2010 Ten z allezło właśnie jest z Wikinga:)<pozdro Link to comment Share on other sites More sharing options...
danielka Posted July 6, 2010 Author Share Posted July 6, 2010 wiem bo akurat ten z Vikinga i z allegro znalazłem. ale z nalazłem ze strony z gprsystem za 780 zł czy to możliwe ze by była aż taka różnica cenowa?? Link to comment Share on other sites More sharing options...
krank Posted July 6, 2010 Share Posted July 6, 2010 wyślij mi na priv namiary na tą stronę co jest za 780zł,trzeba to zbadać :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
snake170381 Posted July 6, 2010 Share Posted July 6, 2010 przyklad z niemiec - Ceny poszly do gory ja mojego kupilem 1,5 roku temu za 179euro z 2 cewkami, po 8 miesiacach dostalem na aukcji 220 euro!!a teraz kosztuja kolo 270 -310 euro z 2 cewkami...kurs do gory a moze zorientowali sie ze dobry sprzet i walneli cene do gory(warto kupic na poczatek,polecam)pozdrowienia Link to comment Share on other sites More sharing options...
KaRaDo Posted July 6, 2010 Share Posted July 6, 2010 Witam, Zagadzam się z wypowiedzią kolegi. To moja pierwsza wykrywka i jestem bardzo zadowolony. Nie tylko drobnię nią czeszę, tak jak to opinie o niej krążą. Co prawda nie kopnełem jeszcze hełmu, ale 9 łusek od Schnaidera 75mm chyba też moożna za militarkę uznać :DPozdrawiam Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.