ALG Napisano 17 Grudzień 2010 Share Napisano 17 Grudzień 2010 witam wszystkich. Zimowe impresje fot 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ALG Napisano 17 Grudzień 2010 Share Napisano 17 Grudzień 2010 fot 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ALG Napisano 17 Grudzień 2010 Share Napisano 17 Grudzień 2010 gotowe do przyjęcia gości :) pozdrowienia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Shark14_a1 Napisano 23 Styczeń 2011 Share Napisano 23 Styczeń 2011 Panowie,mam takie pytanko:Który z Was w ten weekend chodził po lesie z folwarkiem pod Opolem? (mieszkańcy wioski donieśli)trafiło się coś ciekawego, czy nic?Pytam z ciekawości, bo ja tam nic szczególnego też nie wyrwałem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
profos Napisano 24 Styczeń 2011 Share Napisano 24 Styczeń 2011 Szybko donieśli :) Łaziłem tam z kumplem. Nic ciekawego nie trafiliśmy. Wpadliśmy tam na chwilkę, chyba z tęsknoty za tym co tam kiedyś wychodziło. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Shark14_a1 Napisano 24 Styczeń 2011 Share Napisano 24 Styczeń 2011 profos --->spokojna rozczochrana :) ja też tam często się zapuszczam, ze względu na to, że rodzine tam mam :) Z moich ustaleń wyszło, że to pozycje III Batalionu 46 Pułku Grenadierów Pancernych SS (właśnie zaznaczanam na mapach ich wszystkie pozycje). Trochę rzeczy tam wpadło, ale nic szczególnego (fotka z gadżetami z jednej ziemianki), a tak swoją drogą zdradzisz mi co tam wychodziło??Acha, jak chcesz to możemy się razem wybrać w tamte rejony bo mam namiary na starą leśniczówke :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Winiu17 Napisano 24 Styczeń 2011 Share Napisano 24 Styczeń 2011 A to i ja dodam coś od siebie to mój pierwszy taki guziczek tak sobie zaczołem można powiedzieć sezon 2011r :D oczywiście z naszej opolskiej ziemi :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
profos Napisano 24 Styczeń 2011 Share Napisano 24 Styczeń 2011 Shark, Zobacz na @ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mazow Napisano 24 Styczeń 2011 Share Napisano 24 Styczeń 2011 Witam,Gratuluję ładnych fantów.Ja właśnie swoją przygodę z wykrywaczem rozpoczynałem właśnie u rodziny w okolicy Grodkowa. Rok w rok latając po ogródku u babci znajdywałem różne ciekawe monety.Pozdrawiam,Mazow Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Argentum Napisano 24 Styczeń 2011 Share Napisano 24 Styczeń 2011 Widze ze sie odnalazło towarzystwo wiec i ja cos dodam od siebie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Argentum Napisano 24 Styczeń 2011 Share Napisano 24 Styczeń 2011 Wyszły dwie rurki os pocisków a w nich ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Argentum Napisano 24 Styczeń 2011 Share Napisano 24 Styczeń 2011 chwila prawdy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Argentum Napisano 24 Styczeń 2011 Share Napisano 24 Styczeń 2011 Dla nie których smieci a dla osoby która to chowała musiało miec wielka wartosc Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Argentum Napisano 24 Styczeń 2011 Share Napisano 24 Styczeń 2011 Troche elekrtoniki he Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Argentum Napisano 24 Styczeń 2011 Share Napisano 24 Styczeń 2011 A pod spodem butelka jakich miliony Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Argentum Napisano 24 Styczeń 2011 Share Napisano 24 Styczeń 2011 A w butelce wiadomość Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Argentum Napisano 24 Styczeń 2011 Share Napisano 24 Styczeń 2011 jeszcze lepiej to mapa własno ręcznie narysowana Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Argentum Napisano 24 Styczeń 2011 Share Napisano 24 Styczeń 2011 A na mapie .....to juz inna historia :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Argentum Napisano 24 Styczeń 2011 Share Napisano 24 Styczeń 2011 pozdrawiam z opolskiego Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
karabin Napisano 24 Styczeń 2011 Share Napisano 24 Styczeń 2011 Może jakiś ciekawy zakop będzie.Powodzenia.Zdrów. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
małrer Napisano 25 Styczeń 2011 Share Napisano 25 Styczeń 2011 Napisz do czego mapa cie poprowadziła;)pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Argentum Napisano 25 Styczeń 2011 Share Napisano 25 Styczeń 2011 Jak na razie do szalenstwa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
małrer Napisano 25 Styczeń 2011 Share Napisano 25 Styczeń 2011 no to narazie rozumiem:))) ha cię jag by co dzj sygnał do czego po za szaleństwem :))pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tyfus Napisano 25 Styczeń 2011 Share Napisano 25 Styczeń 2011 wituś - szyfrem nadajesz, czy klawiatura niedomaga ... ewentualnie operator ?przeczytaj najpierw, zanim wciśniesz dodaj" ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
małrer Napisano 25 Styczeń 2011 Share Napisano 25 Styczeń 2011 ale wiadomo o co chodzi??:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.