atylla Napisano 30 Czerwiec 2010 Autor Share Napisano 30 Czerwiec 2010 witam,była juz kolba,i zaczyna się zapowiedziana armata.co prawda odbiegać będzie od orginału,ale oko już cieszy i zapewne będzie fajnie się prezentować przed domem.zdjęcia przedstawione są z jednego dnia pracy,słońce było bez litośći,ale liczy się zapał i radosna twórczość :}kolejny kloc uratowany przed spaleniem,a więc zaczynam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
atylla Napisano 30 Czerwiec 2010 Autor Share Napisano 30 Czerwiec 2010 oskrobanie z kory Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
atylla Napisano 30 Czerwiec 2010 Autor Share Napisano 30 Czerwiec 2010 i zaczyna się ciosanie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
atylla Napisano 30 Czerwiec 2010 Autor Share Napisano 30 Czerwiec 2010 ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomala_kikol Napisano 30 Czerwiec 2010 Share Napisano 30 Czerwiec 2010 No... No... Szybki jesteś atylla.Pzdr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
atylla Napisano 30 Czerwiec 2010 Autor Share Napisano 30 Czerwiec 2010 zaczyna nabierać zarysów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Seeteufel Napisano 30 Czerwiec 2010 Share Napisano 30 Czerwiec 2010 Naprawdę będziemy świadkami powstania z tego jakże szlachetnego i pracochłonnie ociosanego kawałka drewna jeszcze szlachetniejszego elementu sztuki wojennej?Błagam... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
atylla Napisano 30 Czerwiec 2010 Autor Share Napisano 30 Czerwiec 2010 elementy do nawiązanego stylu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
atylla Napisano 30 Czerwiec 2010 Autor Share Napisano 30 Czerwiec 2010 i ja błagałem żeby tak słońce zaszło. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Seeteufel Napisano 30 Czerwiec 2010 Share Napisano 30 Czerwiec 2010 Niech kolega uważa.Przy odrobinie nieuwagi może z tego wyjść święta figurka... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
atylla Napisano 30 Czerwiec 2010 Autor Share Napisano 30 Czerwiec 2010 ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
atylla Napisano 30 Czerwiec 2010 Autor Share Napisano 30 Czerwiec 2010 przeniosłem się w cięń jabłoni. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
atylla Napisano 30 Czerwiec 2010 Autor Share Napisano 30 Czerwiec 2010 obręcze zrobione z obudowy sita. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
atylla Napisano 30 Czerwiec 2010 Autor Share Napisano 30 Czerwiec 2010 stara forma od ciasta,posłużyła mi na wzorki. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
atylla Napisano 30 Czerwiec 2010 Autor Share Napisano 30 Czerwiec 2010 i to w tej chwili wygląda tak.satysfakcja gwarantowana i radosna twórczość.i zapewne będzie fala krytyki ale co tam,jeszcze nikt nie nakręcił wspaniałego filmu.pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jacenty2004 Napisano 30 Czerwiec 2010 Share Napisano 30 Czerwiec 2010 Cholera!Napisałem o kolbie ,że trzeba mieć oko ,a nie strugać na oko ! musiałeś dziabać jak sprinter ? jakieś zdjęcie armaty pod ręką i wyszłoby jeszcze lepiej ...tak żeby lufa była prosta jak parówka ,a nie jak baleron ! Ale i tak dobrze jest ,że zamiast balika do ogniska jest amata :) Następną możesz wystrugać do mojego odródka ...tylko wolniej to nie piekarnia :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
faraon1 Napisano 1 Lipiec 2010 Share Napisano 1 Lipiec 2010 Co to za zagadka dwie kulki i armatka . Gratuluję twórczości jeszcze kolega wystruga ;lawetkę ;i będzie miodzio pozdrawiam . faraon Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hubciu93 Napisano 1 Lipiec 2010 Share Napisano 1 Lipiec 2010 ciekawy pomysł z tą armatą ;)podoba mi siępozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cowboys From Hell Napisano 1 Lipiec 2010 Share Napisano 1 Lipiec 2010 No niezłe niezłe.I pod ustawę nie podlega :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Poszukiwacz bunkrów Napisano 1 Lipiec 2010 Share Napisano 1 Lipiec 2010 moim zdaniem ciekawym pomysłem jest nie tylko armatka ale i kolba oraz dalsze drewniane pomysły atylli.Może te dwa pierwsze wyszły trochę zdeformowane ale nie należy na tym kończyć.Pomysł super i radosny ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Y-aero Napisano 2 Lipiec 2010 Share Napisano 2 Lipiec 2010 No i ekstra :))) Chyba też się pokusze o taki bajer do ogródka.Gratki fajnie wyszło. :))) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marv Napisano 2 Lipiec 2010 Share Napisano 2 Lipiec 2010 Dobrze by było ją wydrążyć w środku. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dzieci3 Napisano 2 Lipiec 2010 Share Napisano 2 Lipiec 2010 Zajefajna ,może by tak do muzeum Cepelii odstawić.Pzdr. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
atylla Napisano 3 Lipiec 2010 Autor Share Napisano 3 Lipiec 2010 armata jeszcze w toku robienia,teraz robię wozidło,mam jeden problem,brak kół drewnianych,i muszę się zastanowić jak by można było je zrobić.bo żeby kupić to trochę za drogi interes. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.