Skocz do zawartości
  • 0

ryngraf Feldgendarmerie

szmilas

Pytanie

Napisano
Witam, prosze o pomoc w celu ustalenia oryginalnosci tego przedmiotu. Nie jestem doswiadczony w temacie i mam problemy z ustaleniem wiarygodnosci przedmiotu. Zostal on przywieziony z niemiec z mundurem, sam mundurek jest oryginalny a co do blachy mam watpliwosci. W razie czegos przesle lepsze fotki. Z gory dziekuje za pomoc

17 odpowiedzi na to pytanie

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano
był ze dwa lata temu wątek na podobny temat, warto poszukać bo chyba były poruszone różnice między kopią a oryginałem, kopie też już są na rynku niestety
Napisano
odnosnie usytuowania orla to chyba zalezy od producenta bo ten w linku wyglada tak samo http://odkrywca.pl/pokaz_watek.php?id=637080#660753 chodzi mi o jakies znaki szczegolne. Gdzies wyczytalem ze byly robione tylko z blachy stalowej moj natomiast jest z miedzianej lub mosieznej.
Napisano
Na moim egzemplarzu gapa nieco opadła", bo brakuje prawego mocowania razem ze skrzydłem, ale po konturze na ryngrafie można stwierdzić, że była umieszczona centralnie, nie tak wysoko jak na egzemplarzu szmilasa.
Napisano
Witam, prosze o pomoc w celu ustalenia oryginalnosci tego przedmiotu. Nie jestem doswiadczony w temacie i mam problemy z ustaleniem wiarygodnosci przedmiotu. Zostal on przywieziony z niemiec z mundurem, sam mundurek jest oryginalny a co do blachy mam watpliwosci. W razie czegos przesle lepsze fotki. Z gory dziekuje za pomoc
Napisano

dodaje dlugo oczekiwane zdjecia, jak juz jakis kolega wspomnial mlodzi musza miec jakas tam akceptacje moneratora a ja nie siedze caly czas na kompie zeby patrzec czy juz przypadkiem sie ona pojawila.

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie