front06 Napisano 27 Czerwiec 2010 Autor Share Napisano 27 Czerwiec 2010 Tak mi się wydaje.Jest z klocka drewnianego - wymiary 7x6cm.Dałem całe 10 zł.za taką ciekawostkę... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
front06 Napisano 27 Czerwiec 2010 Autor Share Napisano 27 Czerwiec 2010 foto2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
front06 Napisano 27 Czerwiec 2010 Autor Share Napisano 27 Czerwiec 2010 foto3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Czlowieksniegu Napisano 27 Czerwiec 2010 Share Napisano 27 Czerwiec 2010 Dlaczego krzyczysz? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tyfus Napisano 27 Czerwiec 2010 Share Napisano 27 Czerwiec 2010 nie bardzo rozumiem.....nie wiem, czy to tylko pojedynczy przypadek, czy masz więcej przedmiotów z gatunku sztuka okopowa" ?jeżeli tak, to możesz kontynuować istniejący wątek - wyszukiwarka się kłania :http://www.odkrywca.pl/pokaz_watek.php?id=662954natomiast jeżeli chcesz w tym wątku przedstawiać swoje znaleziska - to raczej tytuł nie będzie zbyt dobry.na razie kłódka - czekam na propozycje od autora wątku, co z nim dalej ?-pozdro- Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.