skyluke Napisano 25 Czerwiec 2010 Autor Napisano 25 Czerwiec 2010 Proszę o informacje i opinie od posiadaczy wykrywaczy marki XP. Przede wszystkim dotyczących GMaxxII i GMaxxPower. Domyślam się że oferowana jakość jest adekwatna do ceny tej marki. Znajomy Węgier poleca bardzo XP DEUS, sprzęt rewelacyjnie lekki i poręczny, bezprzewodowy ale skomplikowany i drogi więc pomyślałem o średniej półce firmy. Pozdrawiam i dzięki
maxim026 Napisano 27 Czerwiec 2010 Napisano 27 Czerwiec 2010 witam, kiedyś rozglądalem się za Xp ale w kraju jest mało popularny (nie wiem dlaczego) sprzet bardzo chwalony na drobnice ma dobre osiągi różnorodność cewek do niego . sena smiganego to około 500 euro . poszperej w wyszukiwarce ,tam coś jest na jego temat ale nie wiele . troszke jest na Thesaurus-ie na jego temat.
skyluke Napisano 28 Czerwiec 2010 Autor Napisano 28 Czerwiec 2010 Dzięki, właśnie podobne opinie zasłyszałem za granicą i postanowiłem popytać i tutaj. Jak widać to prawda jest mało popularny, ze względu na ceny ? Nie mają też swojego przedstawiciela na Polskę jak widze w necie, a jest na Czechy, Rosję i Białoruś nawet !Miałem okazję popracować krótko na Deusie i rewelka ale cena ponad 1500 eu.... Bardzo dobry na monetki i drobny kolor. Poszukam więc dalej używanych/nowych ze średniej półki.
pelikan85 Napisano 28 Czerwiec 2010 Napisano 28 Czerwiec 2010 ja od ok roku śmigam na xp adventis i stwierdzam iż na kolor jest idealny choć hełm na ful dyskryminacji targnął na 70cm polecam szczerze
ogurmalosolny Napisano 29 Czerwiec 2010 Napisano 29 Czerwiec 2010 Jest to sprzęt dla ludzi którzy nie boją się kopania,mam tu na myśli brak klasycznej dyskryminacji.Poza tym czuły szybki i bardzo solidnie wykonany.
Raned Napisano 30 Czerwiec 2010 Napisano 30 Czerwiec 2010 Klasyczną dyskryminację posiada ADX150, ADX250, Adventis II i Deus a także poprzednie modele ADX100, ADX200 i Adventis.Trochę inna koncepcja dyskryminacji żelaza pozwala na unikanie niepotrzebnego kopania.
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.