Eastlegion Napisano 25 Czerwiec 2010 Autor Share Napisano 25 Czerwiec 2010 Hełm jaki jest, każdy widzi.Raczył wyskoczyć wczoraj po południu. Stan bez rewelacji, ale za to pierwszy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Eastlegion Napisano 25 Czerwiec 2010 Autor Share Napisano 25 Czerwiec 2010 Fot. 2:-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lina_90 Napisano 25 Czerwiec 2010 Share Napisano 25 Czerwiec 2010 Stan całkiem fajny, najgorzej trafić pierwszy, a później już poleci :) Jak na razie trafiłem osobiście jedynie ruska... oczekuję wysypu niemców teraz :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
emes Napisano 25 Czerwiec 2010 Share Napisano 25 Czerwiec 2010 gratulacje,ja swojego jeszcze niestety nie trafiłem... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
huk 100 Napisano 25 Czerwiec 2010 Share Napisano 25 Czerwiec 2010 jak na M-42 to trzyma się nie źle -pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rabat Napisano 26 Czerwiec 2010 Share Napisano 26 Czerwiec 2010 Eastlegion możesz napisać jak wyła na niego proxima(jaki sygnał)?? i czy znalazłeś go na statyku czy dynamiku?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
vojtaz2 Napisano 26 Czerwiec 2010 Share Napisano 26 Czerwiec 2010 Gratulacje i życzę jak najwięcej fajnych fantów. Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
niechludow Napisano 27 Czerwiec 2010 Share Napisano 27 Czerwiec 2010 Z jakiej głębokości go wyjąłeś? też mam taka wykrywkę i ciekawi mnie co potrafi. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Poszukiwacz bunkrów Napisano 28 Czerwiec 2010 Share Napisano 28 Czerwiec 2010 Fajny hełm.Znalazłem ostatnio podobny ale z wygiętym )od trafienia odłamkiem) daszkiem.PS.Czy twój hełm ma wkładkę i czy jeszcze jest na nim farba? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mjager Napisano 28 Czerwiec 2010 Share Napisano 28 Czerwiec 2010 Przyzwoity garnek. Oby więcej takich trafień.Pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Eastlegion Napisano 28 Czerwiec 2010 Autor Share Napisano 28 Czerwiec 2010 Witam.Hełm zalegał stosunkowo płytko, bo na mniej więcej 50cm. Namierzyłem go w trybie MIX. Duży i mocno skorodowany przedmiot daje wysoki, ale iepewny" sygnał. Co do farby, to wątpię że ostało się cokolwiek. Może po kąpieli w kwasie szczawiowym coś wyjdzie spod rdzy. Po fasunku nie ma śladu.Pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.