tadziu6 Napisano 26 Czerwiec 2010 Share Napisano 26 Czerwiec 2010 No właśnie jakie przestępstwo? Stg1971, Yeti na początku tego wątku pokazał artykuł z gazety jak to policjanci odzyskali i uratowali znalezisko . . . Pozdrawiam. tadziu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
panadam12 Napisano 26 Czerwiec 2010 Share Napisano 26 Czerwiec 2010 Na giełdzie we wrocku bywałem kiedyś i to nie raz,pamiętam zawsze jegomościa ze swoim stoliczkiem na którym trzymał monetki właśnie z okresu rzymskiego i nawet wcześniejsze,i nikt się jego nie czepiał,a teraz nagle sie komuś niespodobało?konkurencja nie śpi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pmf1 Napisano 27 Czerwiec 2010 Share Napisano 27 Czerwiec 2010 heh właśnie jego chyba kojarzę, wykopki z ciepłych krajów sprzedawane tam na kilogramy, tylko po co ludzie targają to tutaj z narażeniem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tadziu6 Napisano 5 Lipiec 2010 Share Napisano 5 Lipiec 2010 Miło mi zakomunikować,że sprawa o paserstwo została umorzona. Nie stwierdzono znamion przestępstwa. Pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Vorax Napisano 5 Lipiec 2010 Share Napisano 5 Lipiec 2010 tadziu a czy bedzie sprawa o pomowienie i naruszenie dobr osbistych Twojej osoby? Moze czas aby nawiedzony archeo oszolom beknal chociaz raz? Pozdrawiam Vorax Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tadziu6 Napisano 5 Lipiec 2010 Share Napisano 5 Lipiec 2010 Vorax,nie czytałeś dokładnie wątków powyżej. Pisałem,że pomówiony został mój dobry znajomy. A jeśli chodzi, czy będą podjęte kroki o pomówienie przez pożal się Boże tego archeologa to w rozmowie telefonicznej z kolegą poinformował mnie o trwających rozmowach z prawnikiem na ten temat. W tej sprawie będę informował forumowiczów w miarę jak sprawa będzie postępować dalej. Sam jestem bardzo ciekawy jaki będzie finał. Pozdrawiam. tadziu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tadziu6 Napisano 17 Lipiec 2010 Share Napisano 17 Lipiec 2010 I tak,że sprawy o pomówienie,zniesławienie etc. nie będzie. Okazuje się,oficjalnie,że nie ma nawet kogo za to ścigać. A na zażalenia,skargi to terminy na ich składanie już minęły. A nieoficjalnie wiadomo,że jest to archeolog,doradca kogoś tam z Warszawy.A w rzeczy samej to mój kolega ma tego wszystkiego dość i chce mieć już tylko św.spokój. I wcale mu się nie dziwię, bo to co przeszedł przez te 2 tygodnie to nie życzy tego jak mówi najgorszemu swojemu wrogowi.Pozdrawiam.tadziu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
vis1939 Napisano 17 Lipiec 2010 Share Napisano 17 Lipiec 2010 ma tego wszystkiego dość i chce mieć już tylko św.spokój" i o to im chodzi,jeśli podkuli ogon będzie przegrany a milicja dostanie nieme przyzwolenie na dalsze takie ekscesy.Pozdro. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
stg1971 Napisano 17 Lipiec 2010 Share Napisano 17 Lipiec 2010 doskonale widać,ciemnote i znawców sztuki,panowie arch.śmiech,proponuję następne 5 lat nauki ,bo poprzednie poszły w las.widzę łuski i śmieci które oddaję na złom co jakiś czasz.doskonale wiecie że ust.szkodzi i to bardziej. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
stg1971 Napisano 18 Lipiec 2010 Share Napisano 18 Lipiec 2010 mistrzostwa świata na finiszu?? bo widać pogrom żółtych kartek ,przy czerwonej to nikt już nie zagra,a tak poważnie nigdy w życiu nie poprę układania się z archeo i WKZ. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Klucznik Napisano 20 Lipiec 2010 Share Napisano 20 Lipiec 2010 Panowie piszmy i jeszce raz piszmy o takich idiotyzmach,to moze znajdzie sie jakis mądry polityk (mam nadzieję ze taki jest)lub archeolog -którzy cos z tym zrobią.Jak widac brak definicji zabytku jest wszystkim-prokuratorom,policji i archeologom na rekę bo masz się bac nawet wy...Klucznik z Klucz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.