tadziu6 Napisano 26 Czerwiec 2010 Napisano 26 Czerwiec 2010 No właśnie jakie przestępstwo? Stg1971, Yeti na początku tego wątku pokazał artykuł z gazety jak to policjanci odzyskali i uratowali znalezisko . . . Pozdrawiam. tadziu
panadam12 Napisano 26 Czerwiec 2010 Napisano 26 Czerwiec 2010 Na giełdzie we wrocku bywałem kiedyś i to nie raz,pamiętam zawsze jegomościa ze swoim stoliczkiem na którym trzymał monetki właśnie z okresu rzymskiego i nawet wcześniejsze,i nikt się jego nie czepiał,a teraz nagle sie komuś niespodobało?konkurencja nie śpi
pmf1 Napisano 27 Czerwiec 2010 Napisano 27 Czerwiec 2010 heh właśnie jego chyba kojarzę, wykopki z ciepłych krajów sprzedawane tam na kilogramy, tylko po co ludzie targają to tutaj z narażeniem.
tadziu6 Napisano 5 Lipiec 2010 Napisano 5 Lipiec 2010 Miło mi zakomunikować,że sprawa o paserstwo została umorzona. Nie stwierdzono znamion przestępstwa. Pozdrawiam.
Vorax Napisano 5 Lipiec 2010 Napisano 5 Lipiec 2010 tadziu a czy bedzie sprawa o pomowienie i naruszenie dobr osbistych Twojej osoby? Moze czas aby nawiedzony archeo oszolom beknal chociaz raz? Pozdrawiam Vorax
tadziu6 Napisano 5 Lipiec 2010 Napisano 5 Lipiec 2010 Vorax,nie czytałeś dokładnie wątków powyżej. Pisałem,że pomówiony został mój dobry znajomy. A jeśli chodzi, czy będą podjęte kroki o pomówienie przez pożal się Boże tego archeologa to w rozmowie telefonicznej z kolegą poinformował mnie o trwających rozmowach z prawnikiem na ten temat. W tej sprawie będę informował forumowiczów w miarę jak sprawa będzie postępować dalej. Sam jestem bardzo ciekawy jaki będzie finał. Pozdrawiam. tadziu
tadziu6 Napisano 17 Lipiec 2010 Napisano 17 Lipiec 2010 I tak,że sprawy o pomówienie,zniesławienie etc. nie będzie. Okazuje się,oficjalnie,że nie ma nawet kogo za to ścigać. A na zażalenia,skargi to terminy na ich składanie już minęły. A nieoficjalnie wiadomo,że jest to archeolog,doradca kogoś tam z Warszawy.A w rzeczy samej to mój kolega ma tego wszystkiego dość i chce mieć już tylko św.spokój. I wcale mu się nie dziwię, bo to co przeszedł przez te 2 tygodnie to nie życzy tego jak mówi najgorszemu swojemu wrogowi.Pozdrawiam.tadziu
vis1939 Napisano 17 Lipiec 2010 Napisano 17 Lipiec 2010 ma tego wszystkiego dość i chce mieć już tylko św.spokój" i o to im chodzi,jeśli podkuli ogon będzie przegrany a milicja dostanie nieme przyzwolenie na dalsze takie ekscesy.Pozdro.
stg1971 Napisano 17 Lipiec 2010 Napisano 17 Lipiec 2010 doskonale widać,ciemnote i znawców sztuki,panowie arch.śmiech,proponuję następne 5 lat nauki ,bo poprzednie poszły w las.widzę łuski i śmieci które oddaję na złom co jakiś czasz.doskonale wiecie że ust.szkodzi i to bardziej.
stg1971 Napisano 18 Lipiec 2010 Napisano 18 Lipiec 2010 mistrzostwa świata na finiszu?? bo widać pogrom żółtych kartek ,przy czerwonej to nikt już nie zagra,a tak poważnie nigdy w życiu nie poprę układania się z archeo i WKZ.
Klucznik Napisano 20 Lipiec 2010 Napisano 20 Lipiec 2010 Panowie piszmy i jeszce raz piszmy o takich idiotyzmach,to moze znajdzie sie jakis mądry polityk (mam nadzieję ze taki jest)lub archeolog -którzy cos z tym zrobią.Jak widac brak definicji zabytku jest wszystkim-prokuratorom,policji i archeologom na rekę bo masz się bac nawet wy...Klucznik z Klucz
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.