Skocz do zawartości

Nastepny trafiony

obert8

Rekomendowane odpowiedzi

Na giełdzie we wrocku bywałem kiedyś i to nie raz,pamiętam zawsze jegomościa ze swoim stoliczkiem na którym trzymał monetki właśnie z okresu rzymskiego i nawet wcześniejsze,i nikt się jego nie czepiał,a teraz nagle sie komuś niespodobało?konkurencja nie śpi

Vorax,nie czytałeś dokładnie wątków powyżej. Pisałem,że pomówiony został mój dobry znajomy. A jeśli chodzi, czy będą podjęte kroki o pomówienie przez pożal się Boże tego archeologa to w rozmowie telefonicznej z kolegą poinformował mnie o trwających rozmowach z prawnikiem na ten temat. W tej sprawie będę informował forumowiczów w miarę jak sprawa będzie postępować dalej. Sam jestem bardzo ciekawy jaki będzie finał. Pozdrawiam. tadziu

• 2 weeks later...
I tak,że sprawy o pomówienie,zniesławienie etc. nie będzie. Okazuje się,oficjalnie,że nie ma nawet kogo za to ścigać. A na zażalenia,skargi to terminy na ich składanie już minęły. A nieoficjalnie wiadomo,że jest to archeolog,doradca kogoś tam z Warszawy.A w rzeczy samej to mój kolega ma tego wszystkiego dość i chce mieć już tylko św.spokój. I wcale mu się nie dziwię, bo to co przeszedł przez te 2 tygodnie to nie życzy tego jak mówi najgorszemu swojemu wrogowi.Pozdrawiam.tadziu

doskonale widać,ciemnote i znawców sztuki,panowie arch.śmiech,proponuję następne 5 lat nauki ,bo poprzednie poszły w las.widzę łuski i śmieci które oddaję na złom co jakiś czasz.doskonale wiecie że ust.szkodzi i to bardziej.

Panowie piszmy i jeszce raz piszmy o takich idiotyzmach,to moze znajdzie sie jakis mądry polityk (mam nadzieję ze taki jest)lub archeolog -którzy cos z tym zrobią.Jak widac brak definicji zabytku jest wszystkim-prokuratorom,policji i archeologom na rekę bo masz się bac nawet wy...
Klucznik z Klucz

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie