8total4 Napisano 21 Czerwiec 2010 Autor Share Napisano 21 Czerwiec 2010 Niedawno miała miejsce premiera kawałka promującego 600-lecie (1410-2010), dziś wpadł mi w oko na YT klip zmontowany do tego projektu.Nuta wpada w ucho, myślę iż nawet ktoś kto nie zna Armii - nie będzie zawiedziony, a i teledysk wygląda dobrze, nawet mimo tego, iż nie obfituje wybitnie w sceny batalistyczne.Jeszcze raz, jeszcze dziś"http://www.youtube.com/watch?v=-YHYds_YQcUpozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ziemianka Napisano 21 Czerwiec 2010 Share Napisano 21 Czerwiec 2010 Za duzo rocka. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
8total4 Napisano 21 Czerwiec 2010 Autor Share Napisano 21 Czerwiec 2010 chyba Punka. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
woytas Napisano 21 Czerwiec 2010 Share Napisano 21 Czerwiec 2010 pinkaflojda ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
janczar Napisano 21 Czerwiec 2010 Share Napisano 21 Czerwiec 2010 fajnie brzmienie jest trochę punka Armia ma fajne kawałki i ciekawe teksty Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mjut Napisano 22 Czerwiec 2010 Share Napisano 22 Czerwiec 2010 No tak, jak ktoś się na Dodzie i Feel-u wychowuje, to za dużo rocka". Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
janczar Napisano 22 Czerwiec 2010 Share Napisano 22 Czerwiec 2010 niema co ja mam dopiero 16 latek i słucham punku na okrągło wiem ze doda i feel to jest jedna wielka komercha nie obrażając nikogo komuś podoba się ciężkie brzmienie mi hasła walczące a innym disco polo każdy w własne poglądy i powinien je wyznawać, dla mnie muzyka ma mieć jakiś przekaz coś mówić a nie tylko bucy bucy na okrągło. pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.