Skocz do zawartości

info z NASA

szczurek_1979

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano
Ściurek- podoba mi się Twój tok rozumowania*... Ale ja nie o takiej Opiekunce piszę i myślę ( kombinuj- wpadniesz, o co mi chodzi ).

* to jakieś Twoje nawiązanie do pobytu w szpitalu i sióstr miłosierdzia, które pomagały znieść cierpienie?
Napisano
dlatego ruszajmy w teren... jest tyle skarbów do znalezienia... a ja jeszcze przynajmniej 2 miesiące muszę w domu kisić... ;-(( a tyle miejscówek do zbadania i integracja regionalna w planach...
Napisano
Spokojnie kol.Piotrze dwa miesiące zlecą,zresztą teraz taki okrutny owad w lesie,że nie podejdzie bez pały/Off-a/.
Ale trzeba popracować nad mieśniem piwnym" kregosłup miałby zdecydowanie lżej.
Pzdr.
Napisano
Podobno Browary Lubelskie szykują przetarg na sprzedaż filii w Zwierzyńcu, w maju miejscowi jeszcze potwierdzali tę informację. Wszystko zależy od tego, czy znajdzie sie kontrahent i KTO nim będzie. Szkoda by było oddać dawny ordynacki browar jakiemuś Grolschowi czy Heinekenowi.
Napisano
Ja osobiście słyszałem /może to pała/ o jakiejś firmie ze Śląska chcącej rozpocząć produkcje o zgrozo.... krówek.Ktoś nawet mówił,że była o tym wzmianka w prasie.
Pzdr.
Napisano
normalnie zgroza... oni chyba oczadzieli! krówki?? to już by była profanacja... Dzieci3 Ty jesteś z samego Zwierzyńca?? może bym się kiedyś wybrał tam do Ciebie ;-) wczoraj pan doktor pozwolił mi jeździć samochodem... ale nie wiele więcej :-( dopiero może we wrześniu mogę myśleć o wojażach w terenie z saperką za pasem :-(( masz GG?? moje to 8314004... odezwij się ;-)
Napisano
Ściurek-

Osoby pijące alkohol są znacznie mniej narażone na poważne choroby stawów, jak reumatoidalne zapalenia stawów, spondyloartropatia czy łuszczycowe zapalenie stawów - wynika z badań, o których informuje serwis EurekAlert.

http://wiadomosci.onet.pl/2186165,16,picie_alkoholu_chroni_przed_chorobami_stawow,item.html
Napisano
Yeti, ja to wiem od dawna ;-) co prawda piję tylko okazjonalnie ;-) ale piwa, wódki i pacierza nie odmawiam ;-)) gustuję w jasnym pełnym (książęce) a z tych wyżej oktanowych to śliwowica i to wykapane ;-) a z tych pośledniejszych to wyborowa ;-))

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie