Skocz do zawartości

info z NASA

szczurek_1979

Rekomendowane odpowiedzi

Podobno Browary Lubelskie szykują przetarg na sprzedaż filii w Zwierzyńcu, w maju miejscowi jeszcze potwierdzali tę informację. Wszystko zależy od tego, czy znajdzie sie kontrahent i KTO nim będzie. Szkoda by było oddać dawny ordynacki browar jakiemuś Grolschowi czy Heinekenowi.

normalnie zgroza... oni chyba oczadzieli! krówki?? to już by była profanacja... Dzieci3 Ty jesteś z samego Zwierzyńca?? może bym się kiedyś wybrał tam do Ciebie ;-) wczoraj pan doktor pozwolił mi jeździć samochodem... ale nie wiele więcej :-( dopiero może we wrześniu mogę myśleć o wojażach w terenie z saperką za pasem :-(( masz GG?? moje to 8314004... odezwij się ;-)

Ściurek-

Osoby pijące alkohol są znacznie mniej narażone na poważne choroby stawów, jak reumatoidalne zapalenia stawów, spondyloartropatia czy łuszczycowe zapalenie stawów - wynika z badań, o których informuje serwis EurekAlert.

http://wiadomosci.onet.pl/2186165,16,picie_alkoholu_chroni_przed_chorobami_stawow,item.html

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie