szczurek_1979 Napisano 16 Czerwiec 2010 Autor Share Napisano 16 Czerwiec 2010 chyba trzeba się przygotować...http://niewiarygodne.pl/kat,1017181,title,Slonce-sparalizuje-Ziemie,wid,12373811,wiadomosc.html?ticaid=6a5b1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ZUBIKED Napisano 16 Czerwiec 2010 Share Napisano 16 Czerwiec 2010 http://nowypompon.netbird.pl/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
szczurek_1979 Napisano 16 Czerwiec 2010 Autor Share Napisano 16 Czerwiec 2010 tiaaaa... ;-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Czlowieksniegu Napisano 16 Czerwiec 2010 Share Napisano 16 Czerwiec 2010 Gdzie jest Opiekunka? Ja się pytam, dokąd poszła Opiekunka? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
szczurek_1979 Napisano 16 Czerwiec 2010 Autor Share Napisano 16 Czerwiec 2010 oj Yeti w końcu to HP ;-) jaka opiekunka?? ładna chociaż?? 90/60/90 od takiej to nawet klapsa bym chciał ;-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Czlowieksniegu Napisano 16 Czerwiec 2010 Share Napisano 16 Czerwiec 2010 Ściurek- podoba mi się Twój tok rozumowania*... Ale ja nie o takiej Opiekunce piszę i myślę ( kombinuj- wpadniesz, o co mi chodzi ).* to jakieś Twoje nawiązanie do pobytu w szpitalu i sióstr miłosierdzia, które pomagały znieść cierpienie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
szczurek_1979 Napisano 16 Czerwiec 2010 Autor Share Napisano 16 Czerwiec 2010 Opiekun(ka) na II zm. do robo chyba poszedł ;-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
szczurek_1979 Napisano 16 Czerwiec 2010 Autor Share Napisano 16 Czerwiec 2010 a temat zamieściłem dla tych co się w przyszłości będą dziwić dlaczego ich sprzęty (wykrywki) czasami będą wariować w terenie... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Czlowieksniegu Napisano 16 Czerwiec 2010 Share Napisano 16 Czerwiec 2010 Będzie tak, że niczego nie będzie :-( Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
szczurek_1979 Napisano 16 Czerwiec 2010 Autor Share Napisano 16 Czerwiec 2010 dlatego ruszajmy w teren... jest tyle skarbów do znalezienia... a ja jeszcze przynajmniej 2 miesiące muszę w domu kisić... ;-(( a tyle miejscówek do zbadania i integracja regionalna w planach... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dzieci3 Napisano 16 Czerwiec 2010 Share Napisano 16 Czerwiec 2010 Spokojnie kol.Piotrze dwa miesiące zlecą,zresztą teraz taki okrutny owad w lesie,że nie podejdzie bez pały/Off-a/.Ale trzeba popracować nad mieśniem piwnym" kregosłup miałby zdecydowanie lżej.Pzdr. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
szczurek_1979 Napisano 16 Czerwiec 2010 Autor Share Napisano 16 Czerwiec 2010 to co Dzieci3... w browarze rozlewają jeszcze z pianą czy i tam już zamkniete?? ;-) popracujemy w cieniu pod lipką z zgrzeweczką lub dwiema ;-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
szczurek_1979 Napisano 17 Czerwiec 2010 Autor Share Napisano 17 Czerwiec 2010 http://turystyka.wp.pl/gid,11236271,title,najglebsza-dziura-w-ziemi-,galeria_zdjecie.htmlZnowu ktoś po sobie dołka nie zasypał ;-)) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
szczurek_1979 Napisano 17 Czerwiec 2010 Autor Share Napisano 17 Czerwiec 2010 wakacje już blisko ;-))http://turystyka.wp.pl/gid,11236269,title,10-przykazan-polaka-na-wakacjach,galeria_zdjecie.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
danieloff Napisano 17 Czerwiec 2010 Share Napisano 17 Czerwiec 2010 W Browarze nie rozlewają, ciągle zamknięte, może coś się ruszy, jak Browary Lubelskie sprzedadzą Browar inwestorowi. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
szczurek_1979 Napisano 17 Czerwiec 2010 Autor Share Napisano 17 Czerwiec 2010 Szkoda że nie rozlewają :-( a taaaakeie dobre było Zwierzynieckie z beczki... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
danieloff Napisano 17 Czerwiec 2010 Share Napisano 17 Czerwiec 2010 Podobno Browary Lubelskie szykują przetarg na sprzedaż filii w Zwierzyńcu, w maju miejscowi jeszcze potwierdzali tę informację. Wszystko zależy od tego, czy znajdzie sie kontrahent i KTO nim będzie. Szkoda by było oddać dawny ordynacki browar jakiemuś Grolschowi czy Heinekenowi. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dzieci3 Napisano 17 Czerwiec 2010 Share Napisano 17 Czerwiec 2010 Ja osobiście słyszałem /może to pała/ o jakiejś firmie ze Śląska chcącej rozpocząć produkcje o zgrozo.... krówek.Ktoś nawet mówił,że była o tym wzmianka w prasie.Pzdr. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
szczurek_1979 Napisano 17 Czerwiec 2010 Autor Share Napisano 17 Czerwiec 2010 normalnie zgroza... oni chyba oczadzieli! krówki?? to już by była profanacja... Dzieci3 Ty jesteś z samego Zwierzyńca?? może bym się kiedyś wybrał tam do Ciebie ;-) wczoraj pan doktor pozwolił mi jeździć samochodem... ale nie wiele więcej :-( dopiero może we wrześniu mogę myśleć o wojażach w terenie z saperką za pasem :-(( masz GG?? moje to 8314004... odezwij się ;-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dzieci3 Napisano 17 Czerwiec 2010 Share Napisano 17 Czerwiec 2010 Zapraszam,Ge,Gu nie używam z prostego powodu-brak czasu.@@@-uj jakby co.Pzdr. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Czlowieksniegu Napisano 18 Czerwiec 2010 Share Napisano 18 Czerwiec 2010 Ściurek-Osoby pijące alkohol są znacznie mniej narażone na poważne choroby stawów, jak reumatoidalne zapalenia stawów, spondyloartropatia czy łuszczycowe zapalenie stawów - wynika z badań, o których informuje serwis EurekAlert. http://wiadomosci.onet.pl/2186165,16,picie_alkoholu_chroni_przed_chorobami_stawow,item.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
szczurek_1979 Napisano 18 Czerwiec 2010 Autor Share Napisano 18 Czerwiec 2010 Yeti, ja to wiem od dawna ;-) co prawda piję tylko okazjonalnie ;-) ale piwa, wódki i pacierza nie odmawiam ;-)) gustuję w jasnym pełnym (książęce) a z tych wyżej oktanowych to śliwowica i to wykapane ;-) a z tych pośledniejszych to wyborowa ;-)) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.