RAJTEKZKS Napisano 13 Czerwiec 2010 Autor Share Napisano 13 Czerwiec 2010 Witam :)Prosiłbym bardzo o polecenie książek dotyczących poszukiwań.W stylu pozycji Indii Skarby z pobojowisk"ewentualnie o penetracji podziemi itp:)Z góry dziękuje i pozdrawiam :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Czlowieksniegu Napisano 13 Czerwiec 2010 Share Napisano 13 Czerwiec 2010 A mają być serio czy mniej serio? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RAJTEKZKS Napisano 13 Czerwiec 2010 Autor Share Napisano 13 Czerwiec 2010 Chodzi mi o takie reportaże z wypraw,poszukiwań bardziej dokumentujące, że tak powiem :)O skrytkach poniemieckich i losach zaginionych dzieł sztuki raczej nie:)Czy wszelkich przewodników dla poszukiwaczy:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
woytas Napisano 13 Czerwiec 2010 Share Napisano 13 Czerwiec 2010 Seria o Panu Samochodziku? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RAJTEKZKS Napisano 13 Czerwiec 2010 Autor Share Napisano 13 Czerwiec 2010 Serio bo widzę niektórych się tu żarty trzymają he Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Czlowieksniegu Napisano 13 Czerwiec 2010 Share Napisano 13 Czerwiec 2010 Tam żarty od razu... Wyjdzie, że reklama ale zerknąłeś, choćby, tam http://www.odk.pl/tajemnice-skarby-przygody/8-1.html przed założeniem tematu? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RAJTEKZKS Napisano 13 Czerwiec 2010 Autor Share Napisano 13 Czerwiec 2010 Tak zerkałem :)Ale jak mówiłem interesują mnie takie pozycje jak IndiiReportaże z wypraw,zdjęcia itdMyślałem ,że są być może jakieś stare wydawnictwa, kultowe albo zapomniane czy tez lokalnych wydawnictw:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Brutus Napisano 20 Czerwiec 2010 Share Napisano 20 Czerwiec 2010 Oto kilka tak na szybko:Marek Nowak - Skarby i elektronikaArtur Boratczuk - Vademecum poszukiwacza skarbówMariusz Aniszewski - Podziemny świat gór Sowichpolecam książki: Ryszarda WójcikaWłodzimierza AntkowiakaLeszka Adamczewskiegotrochę tego jest, trzeba tylko poszukać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.