Skocz do zawartości

leśna droga-fanty

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 88
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi
Napisano

Przepraszam .
To mój pierwszy post i nie zauważyłem, że foto ma za dużą wagę.
Nowa fota . Kiepskie światło ale coś widać.

Napisano
A ja jestem ciekaw tych fantów... bo jak ja kopałem na leśnych drogach to same klamoty wyskakiwały nawet urwana słuchawka od telefonu :)
Napisano

Jeszcze jeden wypad.
Trochę PRL , znowu fenisie i znalazł się jeszcze srebrny grosz.
Pawcion123 taki teren , ale może niedługo uderzę troszkę dalej . Tylko mapki trochę przejżę.

Napisano
A chodzisz bardziej po duktach, czy dużych drogach. Oczywiście interesuje mnie czy są uczęszczane przez leśników, samochody itp?

Ja mam w okolicy trakt sięgający średniowiecza, ale powiem szczerze, że nie garne się do szukania, bo co chwila jakieś wozy tam jeżdżą łącznie z policją i leśnikami
Napisano
Szedłem drogą, która była kiedyś jedną z ważniejszych dróg. Lączyła dwie wioski. Ale najciekawsze znajdki wychodziły na drodze mniej uczęszczanej (bocznej do tej głównej). W przeciwieństwie do większości na tej nie było nawożone ani kamienia ani piachu czy śmieci. Przy tym skrzyżowaniu dróg stała kiedyś jakaś chata (hute u-umlaut). Dwie monetki znalazłem całkiem na wierzchu. Musiałem się tylko po nie schylić.
pozdrawiam
Napisano
Nie lubię za bardzo chodzić po lasach. Komary myślałem że mnie zjedzą, a pierwszego dnia wjechałem w jedną drogę autem , z naprzeciwka jedzie terenowe. Zatrzymałem się przy poboczu aby przepuścić. Auto staje obok mnie i wysiada straż leśna. Na szczęście powiedzieli mi że w leśne drogi nie można wjeżdżać i tyle. Zawróciłem i zaparkowałem przy innej. 1,5 km na nogach i byłem na miejscu. Teraz cały czas tak robię. W opisanym wcześniej miejscu widziałem tylko grzybiarza a drogą przejeżdżało tylko dwóch ludzi ale konno. Auta nie jeżdża bo jest droga raczej kiepska i z jednej strony obecnie trochę zalana. A jak mogę to unikam widzów bo nie lubię gapiów.
  • 3 weeks later...

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie