RADNORI Napisano 3 Czerwiec 2010 Autor Share Napisano 3 Czerwiec 2010 Czym najlepiej natłuścić kalki. Chcę użyć szczawiowego, co wykorzystać by kalka zachowała się jak najlepiej. Jak z waszego doświadczenia by można doradzić. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
adrian950 Napisano 22 Czerwiec 2010 Share Napisano 22 Czerwiec 2010 daj zdjecia;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RADNORI Napisano 22 Czerwiec 2010 Autor Share Napisano 22 Czerwiec 2010 Już po ptokach, hełmik już po kąpieli. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lina_90 Napisano 23 Czerwiec 2010 Share Napisano 23 Czerwiec 2010 i jak wyszło? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RADNORI Napisano 23 Czerwiec 2010 Autor Share Napisano 23 Czerwiec 2010 Tak to wyszło...... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RADNORI Napisano 23 Czerwiec 2010 Autor Share Napisano 23 Czerwiec 2010 ....a tak wyglądało przed, ale wziąłem zbyt soczysty zamach szczotką i poszło po kalce trochę. Poprostu mam nauczkę na przyszłość, że delikatnie jak z kobitką.:-):-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.