RADNORI Napisano 2 Czerwiec 2010 Autor Napisano 2 Czerwiec 2010 Chodzi o te szeleczki,na jaki okres je można przypisać. Kolo od którego dostałem te szelki mówił że chyba austrijaki?? Szukałem po necie ale nic specjalnie nie znalazłem na ich temat. Może ktoś z kolegów ma większe rozeznanie.
Luftlander Napisano 3 Czerwiec 2010 Napisano 3 Czerwiec 2010 Austryjackie szelki szukaj Y-Riemen österreichisches Bundesheer."
RADNORI Napisano 2 Czerwiec 2010 Autor Napisano 2 Czerwiec 2010 Chodzi o te szeleczki,na jaki okres je można przypisać. Kolo od którego dostałem te szelki mówił że chyba austrijaki?? Szukałem po necie ale nic specjalnie nie znalazłem na ich temat. Może ktoś z kolegów ma większe rozeznanie.
RADNORI Napisano 3 Czerwiec 2010 Autor Napisano 3 Czerwiec 2010 ;;muchomor;;-dokładnie takie same, możesz na priva wrzucić w lepszej rozdzielczości i jeszcze przód.To tak do wglądu jak to wszystko było zawieszane.Dzięki za namiar Luftlander :)
RADNORI Napisano 2 Czerwiec 2010 Autor Napisano 2 Czerwiec 2010 fot3 i jest jedno takie bicie i nic poza tym
muchomor Napisano 3 Czerwiec 2010 Napisano 3 Czerwiec 2010 Tutaj jest ta stronka z której skopiowałem obrazki:http://www.historia.pun.pl/viewtopic.php?pid=3592,natknąłem się na nią przypadkowo,bo akurat szukałem saperki :) i skojarzyłem,że ktoś dał na identyfikację szelki,więc wkleiłem.Luftlander ma rację ,szelki Austryjackie.
Pytanie
RADNORI
Chodzi o te szeleczki,na jaki okres je można przypisać. Kolo od którego dostałem te szelki mówił że chyba austrijaki?? Szukałem po necie ale nic specjalnie nie znalazłem na ich temat. Może ktoś z kolegów ma większe rozeznanie.
10 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.