wzllubin Napisano 2 Czerwiec 2010 Autor Napisano 2 Czerwiec 2010 Czy opłacało by sie wybrac na wykopki w okolice lubania z ace 250?
michal1514 Napisano 2 Czerwiec 2010 Napisano 2 Czerwiec 2010 ...Opłacało ??Zależy jak to rozumiesz.Fanty są wszędzie, szukaj map i do roboty.
wzllubin Napisano 2 Czerwiec 2010 Autor Napisano 2 Czerwiec 2010 Tam nie trzeba map przejde sie po wiosce i popytam ludzi
michal1514 Napisano 2 Czerwiec 2010 Napisano 2 Czerwiec 2010 To w takim razie po co się pytasz czy się opłaca ?Jak mówisz, że popytasz ludzi ?
DOMILUD PL Napisano 7 Czerwiec 2010 Napisano 7 Czerwiec 2010 Co do poszukiwań w lubaniu to powiem szczerze polecam.Z resztą tu mieszkam.Krótko o histori miasta: W czasie ataku i posówania się wojsk A.czerwonej, część ich dodziałów zajęła się atakiem na Lubań.Niemcy tę bitwe wygrali.Jednak nie miała ona dużego znaczenia strategicznego.W lasach widać linie okopów .Sam swoim wykrywaczem trochę pokopałem i znalazłem co nieco,hehe.Znam bardzo dobrze te tereny i jak chcesz mogę Ci zdradzić parę miejsc,które można przetżepać.PozdrawiamDOMILUD PL
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.