bartek1980 Posted June 1, 2010 Author Share Posted June 1, 2010 Witam , ostatnio znalazłem taką blache srebrną z próbą 800. Prawdopodobnie jest to gwóźdź honorowy ze sztandaru . Czy ktoś może mi przetumaczyć co tu pisze , co to są za cyferki pod spodem i kto ten sztandar używał ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
kres Posted June 1, 2010 Share Posted June 1, 2010 Mam nadzieję, że nie dostanę kartki za dublowanie postów, ale napis poniżej to na 99,9% skrót 1 Kor. 16:13 - to parametry z Pisma Świętego, werset ten brzmi: Czuwajcie, trwajcie w wierze!. Link to comment Share on other sites More sharing options...
bartek1980 Posted June 1, 2010 Author Share Posted June 1, 2010 Dzieki /KRES/ oto mi chodziło Link to comment Share on other sites More sharing options...
bartek1980 Posted June 1, 2010 Author Share Posted June 1, 2010 Witam , ostatnio znalazłem taką blache srebrną z próbą 800. Prawdopodobnie jest to gwóźdź honorowy ze sztandaru . Czy ktoś może mi przetumaczyć co tu pisze , co to są za cyferki pod spodem i kto ten sztandar używał ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
dudzin Posted June 2, 2010 Share Posted June 2, 2010 i na samym dole data 9 czerwca 1929 r. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Question
bartek1980
Witam , ostatnio znalazłem taką blache srebrną z próbą 800. Prawdopodobnie jest to gwóźdź honorowy ze sztandaru . Czy ktoś może mi przetumaczyć co tu pisze , co to są za cyferki pod spodem i kto ten sztandar używał ?
4 answers to this question
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.