bartek1980 Napisano 1 Czerwiec 2010 Autor Napisano 1 Czerwiec 2010 Witam , ostatnio znalazłem taką blache srebrną z próbą 800. Prawdopodobnie jest to gwóźdź honorowy ze sztandaru . Czy ktoś może mi przetumaczyć co tu pisze , co to są za cyferki pod spodem i kto ten sztandar używał ?
kres Napisano 1 Czerwiec 2010 Napisano 1 Czerwiec 2010 Mam nadzieję, że nie dostanę kartki za dublowanie postów, ale napis poniżej to na 99,9% skrót 1 Kor. 16:13 - to parametry z Pisma Świętego, werset ten brzmi: Czuwajcie, trwajcie w wierze!.
bartek1980 Napisano 1 Czerwiec 2010 Autor Napisano 1 Czerwiec 2010 Witam , ostatnio znalazłem taką blache srebrną z próbą 800. Prawdopodobnie jest to gwóźdź honorowy ze sztandaru . Czy ktoś może mi przetumaczyć co tu pisze , co to są za cyferki pod spodem i kto ten sztandar używał ?
Pytanie
bartek1980
Witam , ostatnio znalazłem taką blache srebrną z próbą 800. Prawdopodobnie jest to gwóźdź honorowy ze sztandaru . Czy ktoś może mi przetumaczyć co tu pisze , co to są za cyferki pod spodem i kto ten sztandar używał ?
4 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.