MAJKI Napisano 1 Czerwiec 2010 Autor Share Napisano 1 Czerwiec 2010 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MAJKI Napisano 1 Czerwiec 2010 Autor Share Napisano 1 Czerwiec 2010 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
michal1514 Napisano 1 Czerwiec 2010 Share Napisano 1 Czerwiec 2010 O kurcze ! To nie dawno znalezione ? Czy to już oddalone czasy kiedy to jeszcze nasze lotnisko kwitło w takie fanty ? : )Musze się kiedyś z tobą na wypadzik wybrać.Pozdro : ). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MAJKI Napisano 1 Czerwiec 2010 Autor Share Napisano 1 Czerwiec 2010 Z zeszłego miesiąca.Przedwczoraj wyszły koło Legnicy 2 zakały-F1.Oprócz tego jakieś 300 łusek mauserków-mosiężne.Zabrałem kilkanaście,reszta została.Na Flaka 20mm mam już erwa"-wychodzi hurtowo.Co do wypadziku to spoko-zgadamy się kiedyś:-)Pozdro. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wzllubin Napisano 2 Czerwiec 2010 Share Napisano 2 Czerwiec 2010 Koledzy jak by co można się było z wami wybrać na wypadzik ja z tez z lubina. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
michal1514 Napisano 2 Czerwiec 2010 Share Napisano 2 Czerwiec 2010 MAJKI a masz jeszcze jakieś zdjęcia fancików z okolic lotniska ? mogą być nawet takie, które wyszły kilka/kilkanascie lat temu :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MOLA Napisano 2 Czerwiec 2010 Share Napisano 2 Czerwiec 2010 WitamPanowie czy wiecie moze tak przypadkiem jakie jednostki stacjonowały w Lubinskich koszarch podczas II w i pod koniec?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
michal1514 Napisano 2 Czerwiec 2010 Share Napisano 2 Czerwiec 2010 Wiem tylko o I wojnie.Ale co do II wojny to niestety nie wiem.Jak coś znajde to Ci napisze. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Herr Hans Napisano 2 Czerwiec 2010 Share Napisano 2 Czerwiec 2010 Witam! A to moje znalezika z lubińskiego lotniska (śmietniczek), z ubiegłego roku. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Herr Hans Napisano 2 Czerwiec 2010 Share Napisano 2 Czerwiec 2010 Duży klucz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Herr Hans Napisano 2 Czerwiec 2010 Share Napisano 2 Czerwiec 2010 I najlepsze - kubek LW i odznaka (niestety lekko obtłuczona okładka). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
michal1514 Napisano 2 Czerwiec 2010 Share Napisano 2 Czerwiec 2010 ładne trafienia :)wątek robi się coraz ciekawszy.ja koło lotniska latałem tylko z MD troszkę lat temu :) i znalazłem zgniłe łuski z Me, tylko jedna się trzymała i mam ją do dziś :). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
janczar Napisano 2 Czerwiec 2010 Share Napisano 2 Czerwiec 2010 pozwolicie że się wtrącę może to nie z waszych okolic jest ale jest z lotniska moje fanty ze śmietnika kopnięte w tamtym roku i parę w tym roku Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pattern1937 Napisano 2 Czerwiec 2010 Share Napisano 2 Czerwiec 2010 MAJKI:- http://odkrywca.pl/pokaz_watek.php?id=536249- http://odkrywca.pl/pokaz_watek.php?id=471318#478256Odezwij się do mnie na maila, jeżeli planujesz wykopki. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DJ MHz Napisano 3 Czerwiec 2010 Share Napisano 3 Czerwiec 2010 Znam miejscówke gdzie wychodzi masa butelek browaru Luben :) Ale nie powiem! Chyba, że chętni na wspólne kopanie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pattern1937 Napisano 3 Czerwiec 2010 Share Napisano 3 Czerwiec 2010 DJ chodzimy do jednej szkoły, a ja Ciebie nie pamiętam;D Możemy się zgadać na kopanie, bo już szmat czasu nie byłem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
michal1514 Napisano 3 Czerwiec 2010 Share Napisano 3 Czerwiec 2010 Do jednej szkoły ? Może macie na myśli technikum górnicze :D ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pattern1937 Napisano 3 Czerwiec 2010 Share Napisano 3 Czerwiec 2010 Tak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wicek2 Napisano 3 Czerwiec 2010 Share Napisano 3 Czerwiec 2010 Okolice lotniska jakieś 5 lat temu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wicek2 Napisano 3 Czerwiec 2010 Share Napisano 3 Czerwiec 2010 . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wow Napisano 4 Czerwiec 2010 Share Napisano 4 Czerwiec 2010 to ladne fanty, ja na niemieckim lotnisku znalazlem tylko potluczone porcelanki LW ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
michal1514 Napisano 5 Czerwiec 2010 Share Napisano 5 Czerwiec 2010 No to witam :) ja również z technikum.wicekładna czaszeczka. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
michal1514 Napisano 7 Czerwiec 2010 Share Napisano 7 Czerwiec 2010 Żeby wątek nie umarł to pokażę swoją łuskę z okolic lotniska, którą znalazłem kilka lat temu MD-ekiem .Została zidentyfikowana jako łuska z Me.Pokazujcie fanty ogólnie z okolic Lubina. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wzllubin Napisano 7 Czerwiec 2010 Share Napisano 7 Czerwiec 2010 Ja na naszym lotnisku znalazłem monetkę 1925r łuski łuskę od rakietnicy guzik i jakiś chyba kawałek munduru Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
michal1514 Napisano 7 Czerwiec 2010 Share Napisano 7 Czerwiec 2010 Ja z poszukiwaniami oddaliłem się od Lubina ale w tym tygodniu pojadę na lotnisko dla rekreacji. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.