bartass11 Napisano 29 Maj 2010 Autor Share Napisano 29 Maj 2010 http://odkrywca.pl/moje-plazowe-znaleziska-bartass11-reaktywacja,651597.html#651597cdtroszke zaleglosci... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bartass11 Napisano 29 Maj 2010 Autor Share Napisano 29 Maj 2010 ide do parku....i co ...to samo co na plaży:)chyba jestem skazany na monety:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MissBongo Napisano 29 Maj 2010 Share Napisano 29 Maj 2010 peniw na nowy wykrywacz zdrów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kiczka1111 Napisano 31 Maj 2010 Share Napisano 31 Maj 2010 no wreszcie nowy wątek ;) tamten z pewnością za długi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
fidzir Napisano 31 Maj 2010 Share Napisano 31 Maj 2010 bartass11 ty to już pewnie bogaty człowiek jesteś hehe.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
getton Napisano 14 Lipiec 2010 Share Napisano 14 Lipiec 2010 A ja pozdrawiam kolegę bartass11 za jego pasje i zapał ;) Zamiast powtarzających się pytań gdzie czym i ile wykopał mam inne ciekawsze moim zdaniem pytanie natury technicznej: tam gdzie wygrzewają się ludzie łatwiej wysunie się drobniak z kieszonki a piwo". A próbowałeś szukać z samego brzegu, na krawędzi wody lub nawet w wodzie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lukas1234 Napisano 17 Lipiec 2010 Share Napisano 17 Lipiec 2010 Ciesz się kolego że nie jesteś skazany na polmosy ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tofil Napisano 2 Sierpień 2010 Share Napisano 2 Sierpień 2010 ja chodzilem kanarkiem na militarke 1,5h po plazy i znalazłem 12 zl xd. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jaro1979 Napisano 6 Sierpień 2010 Share Napisano 6 Sierpień 2010 A ja podczas ostatniego pobytu nad polskim morzem znalazlem wiecej poszukiwaczy niz monet... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ludzki Napisano 6 Sierpień 2010 Share Napisano 6 Sierpień 2010 Kolego getton, ja odpowiem na twoje pytanie. Próbowałem z brzegu i nawet w wodzie, ale poza zmarzniętymi nogami i kilkoma moniakami w stanie pozostawiającym wiele do życzenia, niestety niewiele tam można znaleźć. Mój sposób, to krótki spacer po plaży w ciągu dnia i obserwacja, gdzie są największe skupiska ludzkie. Potem wieczorkiem (jeśli chcesz wzbudzać zainteresowanie spacerowiczów)lub rano (jeśli cenisz samotność i przez zupełny przypadek trafisz na plażę, gdzie jesteś pozbawiony towarzystwa innych kopiących), już w wykrywką wyrywasz na z góry upatrzone pozycje. Reguły raczej nie ma na jednych plażach ludziska leża bliżej wydm, na innych pośrodku,a znów 50 metrów dalej nad samą wodą. Ot i mój sposób. Zastrzegam, że w moim przypadku łażenie po plażach to sposób na mile uzupełnienie urlopowego budżetu. Czasem jest na paliwo, czasem nie, a czasem na paliwo i na browar. Pozdrawiam i udanych łowów. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bartass11 Napisano 7 Sierpień 2010 Autor Share Napisano 7 Sierpień 2010 wróciłem:)kolego getton, przepraszam że dopiero teraz odpowiadam...nie próbowałem szukać w samej wodzie, ale zainteresował mnie temat Dwa pierscionki zlote"Tak jak napisał kolega Ludzki...każda plaża ma swoją specyfikę..i warto przeprowadzić mały rekonesans. Dotyczy to głównie plaż morskich. Ponieważ ja spędzam głownie czas nad jeziorami tam tego problemu nie ma...bo plaże są mniejsze. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
fidzir Napisano 13 Sierpień 2010 Share Napisano 13 Sierpień 2010 ja kopalem w tym miesiącu pare dni w łebie,rano lub z wieczorka po 2 godzinki, 30-50 zł dziennie,no i parę srebrnych fancików...chcialbym mieszkać nad morzem hehe.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bartass11 Napisano 23 Sierpień 2010 Autor Share Napisano 23 Sierpień 2010 ostatnie weekendp.s. ja też bym chciał mieszkać nad morzem...najlepiej Śródziemnymczy ktoś orientuje się jak wygląda sprawa poszukiwań na plaży w Hiszpanii lub we Włoszech - i czy jest problem przewiezienia samolotem wykrywacza? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lina_90 Napisano 24 Sierpień 2010 Share Napisano 24 Sierpień 2010 Więc może i ja się podłączę pod temat. Wczoraj akurat wyskoczyłem na rybki z kolegami, i zabrałem wykrywacz nad jeden z okolicznych zalewów. Jakieś 3 godzinki szukania. Zbiór ponad 20zł. Ludzie coś biedni, większy nominał niż 2zł się nie trafił :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lina_90 Napisano 24 Sierpień 2010 Share Napisano 24 Sierpień 2010 Nie mogłem się powstrzymać, legowisko :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
cobrasaper Napisano 24 Sierpień 2010 Share Napisano 24 Sierpień 2010 niemów tylko że rozbiłeś się jak rybak na nocne łowy?:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
igorek Napisano 24 Sierpień 2010 Share Napisano 24 Sierpień 2010 W Hiszpani i Wloszech na plazy mozesz szukac do bolu,ale chetnych w sezonie jest sporo,a po sezonie to wiadomo ze trafic fancik to ogromne szczescie,jezeli chodzi o przelot z wykrywka to wymaga to chyba specjalnego zezwolenia,ale moge sie mylic,pozdrawiam wszystkich Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lina_90 Napisano 24 Sierpień 2010 Share Napisano 24 Sierpień 2010 No dokładnie rybki swoją drogą a póki nie brały to dawaj po plaży. Tylko musiałem strasznie cichutko chodzić a to dlatego ,że właściciele spali w odległości ok 1m w budce ode mnie w najbardziej wysuniętym ku nich miejscu poszukiwań :) Zalew nie jest za często i obficie odwiedzany więc jak na to miejsce 20zł to i tak jest coś. Doszedłem do wniosku ,że najbardziej tzn. najczęściej gubionym pieniążkiem przez polaków jest 1gr :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
flasch Napisano 24 Sierpień 2010 Share Napisano 24 Sierpień 2010 ja chodzę wekendami od początku wakacji po plaży w Gdyni i jeśli chodzi o ranking to rzeczywiście 1 gr króluje :) a wygląda to tak :1 gr - 173 szt2 gr - 87 szt5 gr - 85 szt10 gr - 130 szt20 gr - 87 szt50 gr - 46 szt1 zł - 58 szt2 zł - 29 szt5 zł - 10 sztjak widać znajdki w zależności od wielkości :) najmniejszych najwięcej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bartass11 Napisano 12 Wrzesień 2010 Autor Share Napisano 12 Wrzesień 2010 pare fantów z Hiszpani Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tiger.mc Napisano 12 Wrzesień 2010 Share Napisano 12 Wrzesień 2010 hm.. a komórka na chodzie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bartass11 Napisano 18 Wrzesień 2010 Autor Share Napisano 18 Wrzesień 2010 tak, komórka na chodzie tylko była cała rozładowanaa tu troszkę drobnych z okolicznej plaży... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kiczka1111 Napisano 21 Wrzesień 2010 Share Napisano 21 Wrzesień 2010 rzadko zdarza się trafić telefon i to działający. Gratuluje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bartass11 Napisano 17 Październik 2010 Autor Share Napisano 17 Październik 2010 świnka" znowu nakarmiona...:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bartass11 Napisano 30 Październik 2010 Autor Share Napisano 30 Październik 2010 i znowu wpadło pare groszy... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.