danieloff Napisano 2 Czerwiec 2010 Share Napisano 2 Czerwiec 2010 Tak, wieczorkiem, jak zrobię w domu fotkę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
huk 100 Napisano 2 Czerwiec 2010 Autor Share Napisano 2 Czerwiec 2010 danieloff gratuluje -pozdor Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
huk 100 Napisano 2 Czerwiec 2010 Autor Share Napisano 2 Czerwiec 2010 WERX muszę się przyznać z nieukrywaną radością :):) iż mój plan się powiódł w 100% !!! otóż wyczaiłem na za zagranicznej aukcji taką klamrę a sprzedający nie chciał się zgodzić na sprzedaż jej do Polski cdn. :):) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
huk 100 Napisano 2 Czerwiec 2010 Autor Share Napisano 2 Czerwiec 2010 poprosiłem o rewers klamry bo na aukcji był tylko awers - jak mi podesłał fotkę - powiedziałem że nie popuszczę a orzeł może kiedyś się trafi :):) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
huk 100 Napisano 2 Czerwiec 2010 Autor Share Napisano 2 Czerwiec 2010 co ja nie wyprawiałem aby przystał na wysłanie do Polski - w końcu się zgodził - wklepałem na snajperze niezłą sumkę a tu trach za 39 koron czeskich wpadła :):):) jest to podkład niklowany klamry żandarmerii vel paradnej z nakładanym orłem kupiłem ją jako klamrę I Republiki , Czesi wykorzystywali je po pierwszej wojnie nakładają nowe godło :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
huk 100 Napisano 2 Czerwiec 2010 Autor Share Napisano 2 Czerwiec 2010 możecie mi wierzyć lub nie - ale jest to do sprawdzenia :):) przeglądając za dwa dni zagraniczne aukcje trafiłem na ......(muszę kończyć ).cdn.:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
huk 100 Napisano 2 Czerwiec 2010 Autor Share Napisano 2 Czerwiec 2010 sorki już jestem - otóż trafiłem na aukcje z orłem u innego gościa i to nie wykop !!?? gostek też nie chciał wysłać do Polski - bałem się że zetnie się iż nabyłem parę godzin wcześniej podstawę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
huk 100 Napisano 2 Czerwiec 2010 Autor Share Napisano 2 Czerwiec 2010 ale w końcu go namówiłem - oczywiście gostek był dobry cwaniak i próbował mnie podbić przez kolegę :) dałem minimum i nie podbijałem na konie nastawiłem snajpera - udało się Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
huk 100 Napisano 2 Czerwiec 2010 Autor Share Napisano 2 Czerwiec 2010 3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
huk 100 Napisano 2 Czerwiec 2010 Autor Share Napisano 2 Czerwiec 2010 4 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
huk 100 Napisano 2 Czerwiec 2010 Autor Share Napisano 2 Czerwiec 2010 5 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
huk 100 Napisano 2 Czerwiec 2010 Autor Share Napisano 2 Czerwiec 2010 6 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
huk 100 Napisano 2 Czerwiec 2010 Autor Share Napisano 2 Czerwiec 2010 7 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
huk 100 Napisano 2 Czerwiec 2010 Autor Share Napisano 2 Czerwiec 2010 8 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
huk 100 Napisano 2 Czerwiec 2010 Autor Share Napisano 2 Czerwiec 2010 tak wyszła :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
huk 100 Napisano 2 Czerwiec 2010 Autor Share Napisano 2 Czerwiec 2010 10 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
huk 100 Napisano 2 Czerwiec 2010 Autor Share Napisano 2 Czerwiec 2010 11 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
huk 100 Napisano 2 Czerwiec 2010 Autor Share Napisano 2 Czerwiec 2010 12 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
huk 100 Napisano 2 Czerwiec 2010 Autor Share Napisano 2 Czerwiec 2010 13 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
huk 100 Napisano 2 Czerwiec 2010 Autor Share Napisano 2 Czerwiec 2010 i niech mi nikt nie mówi że nie można kupić fajnej rzadkiej klamry CK sygnowanej przez firmę BSW Brüder Schneider, z Wiednia za parę groszy -pozdro :):) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
huk 100 Napisano 2 Czerwiec 2010 Autor Share Napisano 2 Czerwiec 2010 14 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tyfus Napisano 2 Czerwiec 2010 Share Napisano 2 Czerwiec 2010 no huku ....niech mnie piorun huknie :) jak huk to nie jest wielki cwaniak :))-pozdro- Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
danieloff Napisano 2 Czerwiec 2010 Share Napisano 2 Czerwiec 2010 Chciaż składaczek, ale rarytasik nie lada! Gratulacje, niewiele tych klamer jest w Polsce. Piękna! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gutek Napisano 2 Czerwiec 2010 Share Napisano 2 Czerwiec 2010 PIĘKNA aż mi szuflada na podłogę wypadła. Moje gratulacje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
huk 100 Napisano 2 Czerwiec 2010 Autor Share Napisano 2 Czerwiec 2010 panowie ale ile mnie to nerwów kosztowało - kasę wysyłałem w listach poleconych danieloff - faktycznie ja nie widziałem podobnej u nas - ale czy wszyscy inni są ślepcami ? :):) dawaj tu zaraz swoją kolejówkę ! -pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.