Skocz do zawartości

Kolekcje klamer vol.VII

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 231
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi
Napisano

WERX muszę się przyznać z nieukrywaną radością :):) iż mój plan się powiódł w 100% !!! otóż wyczaiłem na za zagranicznej aukcji taką klamrę a sprzedający nie chciał się zgodzić na sprzedaż jej do Polski cdn. :):)

Napisano

poprosiłem o rewers klamry bo na aukcji był tylko awers - jak mi podesłał fotkę - powiedziałem że nie popuszczę a orzeł może kiedyś się trafi :):)

Napisano

co ja nie wyprawiałem aby przystał na wysłanie do Polski - w końcu się zgodził - wklepałem na snajperze niezłą sumkę a tu trach za 39 koron czeskich wpadła :):):) jest to podkład niklowany klamry żandarmerii vel paradnej z nakładanym orłem kupiłem ją jako klamrę I Republiki , Czesi wykorzystywali je po pierwszej wojnie nakładają nowe godło :)

Napisano
możecie mi wierzyć lub nie - ale jest to do sprawdzenia :):) przeglądając za dwa dni zagraniczne aukcje trafiłem na ......(muszę kończyć ).cdn.:)
Napisano

sorki już jestem - otóż trafiłem na aukcje z orłem u innego gościa i to nie wykop !!?? gostek też nie chciał wysłać do Polski - bałem się że zetnie się iż nabyłem parę godzin wcześniej podstawę

Napisano

ale w końcu go namówiłem - oczywiście gostek był dobry cwaniak i próbował mnie podbić przez kolegę :) dałem minimum i nie podbijałem na konie nastawiłem snajpera - udało się

Napisano

i niech mi nikt nie mówi że nie można kupić fajnej rzadkiej klamry CK sygnowanej przez firmę BSW Brüder Schneider, z Wiednia za parę groszy -pozdro :):)

Napisano
panowie ale ile mnie to nerwów kosztowało - kasę wysyłałem w listach poleconych danieloff - faktycznie ja nie widziałem podobnej u nas - ale czy wszyscy inni są ślepcami ? :):) dawaj tu zaraz swoją kolejówkę ! -pozdro

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie