PAWEL*STRC Napisano 19 Maj 2010 Autor Napisano 19 Maj 2010 Jak w temacie co sądzicie o tym boforsie nie kombinowany?? i czy bezpieczny?
Kamiljan Napisano 19 Maj 2010 Napisano 19 Maj 2010 splonka nie wyglada na zbitą w działku, moze w niej cos jeszcze zalegac jesli komus nie poszlo, poza tym wyjmij dziubasa i zajzyj od spodu to dowiemy sie czy bezpieczny, nie wyglada na kombinowanego, napewno nie strzelony - brak sladow gwintu
Kamiljan Napisano 19 Maj 2010 Napisano 19 Maj 2010 nie doczekalem na ostatnie zdjecie - pocisk bezpieczny
PAWEL*STRC Napisano 19 Maj 2010 Autor Napisano 19 Maj 2010 kurde szkoda że spłonka nie zbita bo chciałem go nabyć ;/ trudno ale dzieki za szybką odpowiedz :)
Blitzkrieg Napisano 19 Maj 2010 Napisano 19 Maj 2010 Ahh ludzie nie popadajmy w paranoje, bo niedługo zaczniemy zbierać tylko łuski rozjechane przez czołg albo powywijane z ogniska - bo bezpieczne... Spłonka jest zbita wyraźnie, powiem więcej iglica od boforsa zbija spłonkę płycej. Poza tym w aukcji napisane wyraźnie że nie podlega pod ustawę...
PAWEL*STRC Napisano 19 Maj 2010 Autor Napisano 19 Maj 2010 jakoś dziwnie mi ta spłonka wyglądała widać bede sie musiał jeszcze podszkolić co do boforsów jeszcze raz dzieki za pomoc
Blitzkrieg Napisano 19 Maj 2010 Napisano 19 Maj 2010 Cóż głupie przyzwyczajenie mówienia w liczbie mnogiej;) Jak ktoś się poczuł urażony to przepraszam. Ale zdziwiło mnie to: 'kurde szkoda że spłonka nie zbita bo chciałem go nabyć'...
rafal_etz Napisano 19 Maj 2010 Napisano 19 Maj 2010 W naszym nienioramlnym kraju to za sponke ma się zawiasy a złodzieje siedzą na wolności uzbrojeni po zęby
Blitzkrieg Napisano 19 Maj 2010 Napisano 19 Maj 2010 I owszem zgadzam się, ale to czysto akademicka dyskusja, bo nic nie wskazuje żeby coś się zmieniło. A ja miałem na myśli tylko to, że kolega napisał że spłonka niezbita, a zbita;) pzdr
ZUBIKED Napisano 19 Maj 2010 Napisano 19 Maj 2010 Taka rada trzymaj to tak by w każdej chwili dało się bezproblemu rozcalić i rozkrecić. Wg mnie ładna łuska, pocisk leżał w ziemi oddzielnie. Zrób fotkę wewnątrz łuski
PAWEL*STRC Napisano 19 Maj 2010 Autor Napisano 19 Maj 2010 nie zrobie fotki bo nie dysponuje ją teraz bo łuska jest jeszcze na alledrogo , a myślałem że spłonka nie zbita bo zmylił mnie słaby odcisk iglicy :)
PAWEL*STRC Napisano 19 Maj 2010 Autor Napisano 19 Maj 2010 oooo już miałem se łuske :/ ktoś mnie już uprzedził dobra cena była 170 zł. ale mi jeszcze troche brakowało miałem zamiar ją kupić przyznać sie który to!! :P
stg1971 Napisano 19 Maj 2010 Napisano 19 Maj 2010 wszystko ok,nie podlega pod ust,ale kolega ZUBIKED dał dobry wniosek,tak zawsze musi być kto smaruje ten jedzie.
Pytanie
PAWEL*STRC
18 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.