Adam293 Napisano 17 Maj 2010 Autor Share Napisano 17 Maj 2010 Witam. Przedstawiam wam znalezione dzisiaj na strychu jednej z kamienic niemieckie fanty. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Adam293 Napisano 17 Maj 2010 Autor Share Napisano 17 Maj 2010 3 klamry wehrmachtu w takim stanie mniej więcej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Adam293 Napisano 17 Maj 2010 Autor Share Napisano 17 Maj 2010 4 klamry HJ w takim stanie mniej więcej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Adam293 Napisano 17 Maj 2010 Autor Share Napisano 17 Maj 2010 zbliżenie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Adam293 Napisano 17 Maj 2010 Autor Share Napisano 17 Maj 2010 może koledzy zaproponują jak wyczyścić klamry żeby wyglądały przyzwoicie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tyfus Napisano 17 Maj 2010 Share Napisano 17 Maj 2010 na Konserwacji koledzy z miłą chęcią zaproponują ci sposoby ewentualnego wyczyszczenia.-pozdro- Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Swiety82 Napisano 17 Maj 2010 Share Napisano 17 Maj 2010 Jak je pozyskałes? Masz jakiś patent na poszukiwania w starych kamienicach? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Adam293 Napisano 17 Maj 2010 Autor Share Napisano 17 Maj 2010 Owszem mam.Potrzebni są tylko koledzy, którzy za browara przyniosą ci wszystko. W moim przypadku kumpel pracował przy rozbiórce dachu. Przyjechał do mnie z tym i pyta czy chcę. Kosztowało mnie to finlandię żurawinową. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Swiety82 Napisano 17 Maj 2010 Share Napisano 17 Maj 2010 Fajno, też gadałem ze znajomym, opowiadał jak przy rozbiórce dachu znalazł wielkie kryształowe lustro, niestety rozleciało się ze starości, wspominał kiedyś jak znalazł rozłożone rowery w podłodze starej kamienicy. Czasem można trafić cuda wianki... Gratulacje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.