Skocz do zawartości

Radom i okolice, gdzie szukać ?

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 50
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi
Napisano
was0184
Tu masz rację bo nie tak dawno w Jastrzębi znaleziono bombę lotniczą dość blisko mnie.
Kopał ktoś w lasach na Firleju oczywiście nie mówię o cmentarzu. Co ciekawe są tam ślady po okopach. Mam pytanie co to jest za mogiłą w środku lasu zaraz obok parkingu gdzie jest końcowy 13 na Firleju
  • 2 weeks later...
  • 1 month later...
Napisano
Witam:)Tereny przyczółka Warecko-Magnuszewskiego faktycznie kryją wiele ..wybuchowych.. niespodzianek...dużo fajnych fantów wychodzi w odległości ok 15-20 km od Studzianek w stronę Białobrzegów ale to już sam musisz ustalić miejsca. Pozdrawiam
K.
Napisano
z tego co kojarzę to była jakaś bitka wrześniowa pod wsią Barak ale gdzieś przy samej drodze E7 więc teren raczej nie do ..prześwietlenia..pozdrawiam
K.
  • 4 weeks later...
  • 2 weeks later...
Napisano
Witam , nie jestem z Radomia ale zdarzało mi się bywać w tamtych okolicach
Fanty owszem …
Jeśli jest ktoś chętny na wypad na przyczółek to ja chętnie
Pozdrawiam
Napisano
Ja bym chętnie pojechał na przyczółek, co prawda mam kawałek do przejechania,ale bym się wybrał z kimś. Termin do uzgodnienia. Ktoś chętny???
  • 1 month later...
  • 2 weeks later...
  • 5 months later...
Napisano

W ramach uprawiania turystyki rowerowej zapuszczam się w różnorakie zadupia:)

Co do Piotrowego Pola,to co się stało z oryginalnym krzyżem z 1909r ? Ten wstawiony na jego miejsce lśniący nowością kaszalot nie ma nawet cienia uroku,przesiąkniętego historią poprzednika...

• 2 months later...

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie