RADNORI Napisano 12 Maj 2010 Autor Napisano 12 Maj 2010 Czy w polowych warunkach podnoszą wieżę czy to inne zastosowanie? Zaznaczyłem by były lepiej widoczne, czy ktoś z kolegów już widział cosik podobnego?
esterendensen Napisano 12 Maj 2010 Napisano 12 Maj 2010 Podnoszenie wieży jest mało prawdopodobne,a to dlatego,że drzewo stoi trochę za daleko,a poza tym jest zbyt filigranowe...Raczej jest to cos w formie anteny radiostacji.
RADNORI Napisano 12 Maj 2010 Autor Napisano 12 Maj 2010 Czy w polowych warunkach podnoszą wieżę czy to inne zastosowanie? Zaznaczyłem by były lepiej widoczne, czy ktoś z kolegów już widział cosik podobnego?
RADNORI Napisano 12 Maj 2010 Autor Napisano 12 Maj 2010 Do moderatora prośba o usunięcie tego wątku gdyż się zdublował Dziękuję.
Pytanie
RADNORI
Czy w polowych warunkach podnoszą wieżę czy to inne zastosowanie? Zaznaczyłem by były lepiej widoczne, czy ktoś z kolegów już widział cosik podobnego?
3 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.