PALADYN Napisano 11 Maj 2010 Share Napisano 11 Maj 2010 Nie wiem czy gryzie,ale widziałem jak lata mimo,że ma skrzydła nie proporcjonalne do swojej budowy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
szczurek_1979 Napisano 11 Maj 2010 Share Napisano 11 Maj 2010 janczar, świecą dymną to próbowałem kreta wyganiać w miarę humanitarnie ale to tylko mit... a turkucie potrafią mocno pokąsać... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
janczar Napisano 11 Maj 2010 Share Napisano 11 Maj 2010 to z świecą to dokładnie jest zabawa i nic więcej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Erih Napisano 11 Maj 2010 Share Napisano 11 Maj 2010 Turkucie mi nie przeszkadzają , w przeciwieństwie do kretów. Na krety mam metodę- zakiepować im LMa do nory i zadeptać . Pół roku spokoju na działce. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hebda Napisano 13 Maj 2010 Share Napisano 13 Maj 2010 jeśli na działce macie kompostownik z ziemią..albo inną górę ziemi to po prostu zacznijcie ją przekopywać,dziesiątki ich tam siedzi różnych kalibrów:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
acer Napisano 15 Maj 2010 Share Napisano 15 Maj 2010 Jak czytam tu co poniektóre wpisy na temat turkucia to miałbym ochotę zamachnąć się i na odlew.....autorów niektórych wpisów.... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kopijnik2 Napisano 15 Maj 2010 Share Napisano 15 Maj 2010 :)pozdro... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tadziu6 Napisano 15 Maj 2010 Share Napisano 15 Maj 2010 Acer wyluzuj. Pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.