PALADYN Posted May 10, 2010 Author Share Posted May 10, 2010 Znalazłem taką blaszkę ,znajduje się na niej:П П N 5091906 Rwidać resztki żółtej farby,trochę dziwi mnie to R po dacie.Czy to jest identyfikator zwierzęcy,czy jakiegoś innego przeznaczenia? Link to comment Share on other sites More sharing options...
PALADYN Posted May 10, 2010 Author Share Posted May 10, 2010 Znów zapomniałem że najpierw fotka,a dopiero tekst :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
karpik Posted May 10, 2010 Share Posted May 10, 2010 Ktoś, kiedyś pisał, że to znacznik" na ścięte drzewo i faktycznie wykopałem parę, w podobnej formie, blisko leśniczówki. Link to comment Share on other sites More sharing options...
PALADYN Posted May 10, 2010 Author Share Posted May 10, 2010 Ja swój wygrzebałem również w lesie,ale młodym.Rozmawiałem z miejscowymi ludźmi to mówili,że w 1906 w tym miejscu na 100% były moczary i podmokły teren aż do lat 70 XX w dopóki nie przeprowadzono melioracji. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Question
PALADYN
П П
N 509
1906 R
widać resztki żółtej farby,trochę dziwi mnie to R po dacie.
Czy to jest identyfikator zwierzęcy,czy jakiegoś innego przeznaczenia?
3 answers to this question
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.