maksiusta Napisano 8 Maj 2010 Autor Napisano 8 Maj 2010 jak uważacie, czy farba na skrzynce jest oryginalnaja mam do niej mieszane uczucia, dlatego chciałem zaczerpnąć waszej opinii
maksiusta Napisano 8 Maj 2010 Autor Napisano 8 Maj 2010 jak uważacie, czy farba na skrzynce jest oryginalnaja mam do niej mieszane uczucia, dlatego chciałem zaczerpnąć waszej opinii
pawel888 Napisano 8 Maj 2010 Napisano 8 Maj 2010 A czy mógłbyś dać zdjęcie skrzynki z boku? To znaczy tam gdzie powinny być sygnatury?<pozdro
maksiusta Napisano 8 Maj 2010 Autor Napisano 8 Maj 2010 to jest przecież Patronenkasten 34, nie ma sygnatur po bokach
dzieci3 Napisano 8 Maj 2010 Napisano 8 Maj 2010 Spróbój przesunąć tą skórzaną osłonkę na uchwycie,jeśli nie będzie różnicy to raczej orginalna farba.Pzdr.
maksiusta Napisano 9 Maj 2010 Autor Napisano 9 Maj 2010 to nie znaczy że jest nieoryginalna, mam kilkanaście innych w nietypowych kolorachmyślałem że ktoś spotkał się z czymś podobnym lub rzeczowo odpowie na pytanie
Pytanie
maksiusta
jak uważacie, czy farba na skrzynce jest oryginalna
ja mam do niej mieszane uczucia, dlatego chciałem zaczerpnąć waszej opinii
10 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.