Czlowieksniegu Napisano 5 Maj 2010 Autor Share Napisano 5 Maj 2010 Apele elyt apelami.Siedzę ( miast pracowań ) i tak się zastanawiam czy-gdzie-ilu z Użytkowników Forum wybiera się ze zniczem czy też świeczką na cmentarze wojskowe, wliczając w to OCZYWIŚCIE cmentarze, gdzie pochowani są żołnierze ACz?Ja w ten weekend się na ( przynajmniej ) trzy wojskowe cmentarze we Wrocławiu wybieram... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hebda Napisano 5 Maj 2010 Share Napisano 5 Maj 2010 u mnie flaga z okno,odpowiednia muzyka na fulla i dobre tanie wino i toast:)nigdzie nie dam rady iść bo gips:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Czlowieksniegu Napisano 5 Maj 2010 Autor Share Napisano 5 Maj 2010 Pod flagą biało-czerwoną toasty czy taka czerwona z gwiazdą?A było pamiętać- Coby Hebda nie skakał, toby nóżki nie złamała". Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hebda Napisano 5 Maj 2010 Share Napisano 5 Maj 2010 yeti,coraz więcej literówek popełniasz:)chyba już świętujesz:)pod białoczerwoną oczywiście,choć co do czerwonej z gwiazdą to koncepcja światowego socjalizmu choć jest utopią założenia ma słuszne,na,ale niestety to utopia,choć gdzieś na bliskim wschodzie coś takiego funkcjonuje,taka wspólnota..noo,ale za daleko,nie dam rady dojśc.giry nie złamałem:)tyle że cos strzeliło czy się zerwało:/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
woytas Napisano 5 Maj 2010 Share Napisano 5 Maj 2010 i dzieki uszkodzonej nodze masz wiecej czasu by spedzac go przed komputerem?Ja sie na cmentarz wybieram - oczywiscie zapalic swieczke. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.