Skocz do zawartości

hs-3 śmętek i cewka na militarke

janczar

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano
witam przymnażam się do kupienia smętka i powiedzcie mi jaką cewkę polecacie na militarkę i ta właściwie jaka cewkę polecicie. i jaka cewka jest najmniejsza a jaka największa.
Napisano
są cewki 20,25,30,37cm.
miałem 25(poszła na alle ze dwa dni temu)
mam 37cm.ogólnie dobra rzecz:)
Pawełka jeszcze nie ma,pewnie śpi po%(dargen-ja nic nie powiedziałem:))
On ma 30cm i fanty kopie takie że chyba złamie mu saperkę na głowie:)
nie no,tak na poważnie,cewka30 i 37 to jakieś 8cm różnicy w zasięgu.ciut więcej waży ale prawie nie czuć różnicy,choć w terenie zakrzaczonym czasem ciężej manewrować.
Uprzedzę hj-ota:) i zdecydowanie polecam smętka:)
Na militarkę to cewka 30lub37.róznica jak wyżej napisałem.
Nowy smęt u Pana Henryka ma w standardzie cewkę 30cm.
zdrów
Napisano
Kolego janczar
HS-3 to sprzęt przede wszystkim na militaria i pod tym względem nie ważne jaką cewkę założysz zawsze stali na kopiesz do bólu.
Polecam najbardziej uniwersalną i wygodną cewkę 30cm.
Napisano
słuchawek używam tylko na polach gdzie jest tak wietrznie że dźwięk z głośnika nie dociera do ucha:)
w lesie tylko głośnik,słuchawki mogą zatłumić odgłos zbliżającej się osoby(SL,dres,menel itp):)
zdrów:)
Napisano
Akurat dresa w lesie nie spotkasz (i nie mówimy tu o ubranych w dres spacerowiczów:) a jeśli chodzi o SL... ostatnio pod sam nos podjechał mi w lesie jakiś niedzielny wycieczkowicz i byłem sam na siebie zły że go nie zauważyłem-a nie chodzę z słuchawkami-więc jeśli nie będziesz czujny i uważny to nic Ci nie pomoże :)
Napisano
Dresa w podwarszawskich lasach spotkać nie trudno:)
Pałęta się tego ustrojstwa.

Chodząc niedaleko dróg trzeba mieć oczy dookoła głowy.
A to i tak czasami nie wystarcza...
<pozdro
Napisano
joo,dresiarni i hj-ów sporo w ząbkach,ale w markach więcej:)
Słuchawki na las odpadają zdecydowanie,chyba że większą ekipą jesteśmy..wtedy działa prawo przewagi liczebnej podpatrzonej u drechów:)

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie