mariusz es Posted April 27, 2010 Author Posted April 27, 2010 witam przedmioty znalezione w okolicach walk 2 wojny światowej,przedmiot wykonany z metalu dosc cieżki średnica ok.70mm.myślałem ze część granatu? ale..?
ZUBIKED Posted April 27, 2010 Posted April 27, 2010 Nie wiem co to za przedmiot ale wiem co to za pocisk. Tobie wystarczy tylko tyle że nie powinienieś go przynosić do domu. Kródko i na temat znosisz do domu przedmioty które mogą eksplodować i powinny stwarzając im odpowidnie warunki
mariusz es Posted April 27, 2010 Author Posted April 27, 2010 tyle to i ja wiem,z góry przepraszam za zamieszczenie na foto,ale dalej nie wiem co z tym wikszym przedmiotem?ktoś pomoże?
steell Posted April 27, 2010 Posted April 27, 2010 wygląda trochę jak filtr powietrza albo fugas - granat dymny ale to tylko domysły
mariusz es Posted April 27, 2010 Author Posted April 27, 2010 Ma ktoś jeszcze jakies propozycje,bo zaraz ładuje do kosza?
mariusz es Posted April 27, 2010 Author Posted April 27, 2010 witam przedmioty znalezione w okolicach walk 2 wojny światowej,przedmiot wykonany z metalu dosc cieżki średnica ok.70mm.myślałem ze część granatu? ale..?
Question
mariusz es
witam przedmioty znalezione w okolicach walk 2 wojny światowej,przedmiot wykonany z metalu dosc cieżki średnica ok.70mm.myślałem ze część granatu? ale..?
5 answers to this question
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.