skullmen Posted April 26, 2010 Author Posted April 26, 2010 witam czy wie moze ktos co to za firma robiła te zegarki (kieszonkowy)?? mam tylko tą kopertę . co bedzie pasowało do srodka . srednica wewnętrzna 48mm
skullmen Posted April 26, 2010 Author Posted April 26, 2010 srodek , a powiedz mi kto mógł nosic takie zegarki ??
skullmen Posted April 26, 2010 Author Posted April 26, 2010 witam czy wie moze ktos co to za firma robiła te zegarki (kieszonkowy)?? mam tylko tą kopertę . co bedzie pasowało do srodka . srednica wewnętrzna 48mm
Vorax Posted April 26, 2010 Posted April 26, 2010 Jest to etui-kapsel ochronny do zegarka kieszonkowego a nie koperta dlatego tez nie da sie tutaj wpasowac mechanizmu.Ten kapsel ochranial caly zegarek.Tak czy owak kapsel ciekawy rzadko spotykany gdyz przewaznie byly one gladkie.Pozdrawiam Vorax
skullmen Posted April 26, 2010 Author Posted April 26, 2010 z drudiej strony jest szkło wiec nie wiem czy ochronny . patrzyłem zegarki i takie koperty były , tylko nie moge dojsc jakie były niemiecki zegarki w latach 1900- 1920
Catadero Posted April 26, 2010 Posted April 26, 2010 A szkło jest po to, by za każdym razem nie trzeba było wyciągać cebuli, gdy chce się sprawdzić godzinę.C.
skullmen Posted April 26, 2010 Author Posted April 26, 2010 czyli co ja mam tam wsadzic czego szukac?? normalny zegarek kieszonkowy kupic?? i włozy do srodka czy sam mechanizm??
Question
skullmen
witam czy wie moze ktos co to za firma robiła te zegarki (kieszonkowy)?? mam tylko tą kopertę . co bedzie pasowało do srodka . srednica wewnętrzna 48mm
7 answers to this question
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.