skullmen Napisano 6 Maj 2010 Autor Napisano 6 Maj 2010 miejsca mnie przetrzepane przy ledze. ja na niedziela pas , bede miał mega kaca :)
atylla Napisano 6 Maj 2010 Napisano 6 Maj 2010 hansior,te Jednaczewo to pod łomżą tak? kawał drogi.skullmen chyba jeszcze tego czołgu nie opijasz?:]
skullmen Napisano 7 Maj 2010 Autor Napisano 7 Maj 2010 na komunie ide wiec wiesz jak to jest:) a czołg sie opije albo z radosci albo z żalu :D
Hansior Napisano 7 Maj 2010 Napisano 7 Maj 2010 Ta pod Łomżo miałem tam piękne branie, ale czas był skrócony więc jadę jeszcze raz Jak z trafieniami w Prostkach coś było??
atylla Napisano 7 Maj 2010 Napisano 7 Maj 2010 słyszałem ze w Prostkach krucho.a w okolica zryta.byłem ostatnio u rodziców na polu,same śmiecie.jak pogoda dopisze,to ruszam na nowe miejsce.albo coś będzie albo następny punkt do zaznaczenia na mapie z napisem ;klapa;.za Szczuczynem mam tam pare miejscówe do obadania,mieszkałem tam swego czasu,teren znany.ale zostawie go chyba na wakacje.Hansior,tylko wszystkich fantów tam nie wyzbieraj,zostaw coś na dalsze pokolenie.;]
skullmen Napisano 7 Maj 2010 Autor Napisano 7 Maj 2010 a ja to mysle ze grila trzeba zrobic na neutralnym terenie z wykrywacxzami hehe :)
atylla Napisano 7 Maj 2010 Napisano 7 Maj 2010 ostatnio słyszałem od starszego gościa a mówił mu stary weteran,że w czasie wojny tylko której to nie wiadomo,obok Osowca podał nazwe miejscowości,zawieżli żołnierze wozem do lasu skrzynie ze złotem i zakopali.na tym miejscu rospalili ognisko,żeby było miejsce znaczone i widoczne.po wojnie podobno nie mogli znaleśc tego miejsca.kolejny mit o złocie.może chodzi tu o kase pułkowo. ;]
skullmen Napisano 7 Maj 2010 Autor Napisano 7 Maj 2010 a mi dzis facet opowiadal ze w sadzie u niego przy drzewie skrzynie zakopali ze skarbami :) mówił ze niemiec pokazał mu 1 miejsce to wyjeli porcelane ale miejsca spoczynku skarbu nie powiedział dokładnie:) mam jechac z wykrywaczem to sprawdzic:)
Hansior Napisano 7 Maj 2010 Napisano 7 Maj 2010 jak macie ochotę na spacer po Prostkach powiedzie kiedy ja zawsze znajdę czas by coś wam pokazać pozdro
skullmen Napisano 7 Maj 2010 Autor Napisano 7 Maj 2010 ja wpadne w przyszłym tygodniu , hansior a ty na allegro nie sprzedawałes jakis czas temu fantów na all...
Hansior Napisano 10 Maj 2010 Napisano 10 Maj 2010 Do Jednaczewa nie dotarłem piękne trafienia w sobotę, zatrzymały mnie na cała niedziele w prostkowskim lesie Warto byłoTeż myślałem o 113d??
skullmen Napisano 10 Maj 2010 Autor Napisano 10 Maj 2010 hansior masz czas jutro ?? bym wpadł do ciebie by sie moze cos pokopało . a na foto to pozostałosc po jakiejs fabryce?? jakie trafienia miałes ciekawe??
Hansior Napisano 11 Maj 2010 Napisano 11 Maj 2010 skullmen najbliższy wolny czas to sobota, niedziela zapraszamto miejsce to nie pozostałość po fabryce Trafienia-kopiejki marki, guziczki, plomby , pierścień mój pierwszy i takie tam gadżety cuda A wy gdzieście szukali w prostkach???ta dokładniej???
skullmen Napisano 11 Maj 2010 Autor Napisano 11 Maj 2010 ja chodziłem w okolicach starej fabryki masek gazowych i po polach i lesie od strony granicy , no i z atyllą szlismy w strone prostek od wisniewa przy granicy na umocnieniach , ale było tak przeorane ze szok :( koles nawet dołów po sobie nie zakopał a były niektóre pokazne
skullmen Napisano 11 Maj 2010 Autor Napisano 11 Maj 2010 smieci tylko , okulary przeciw słoneczne a ja złapałem zająca :D i pociołem reke hehe i tyle z wypadu :)
skullmen Napisano 11 Maj 2010 Autor Napisano 11 Maj 2010 smiał bym sie jak bys to zobaczył :) mały patyczek a chłopa obalił :) a ja jak długi poleciałem oczywiscie z rekoma do góry - to nie połamie wykrywacza:D
Hansior Napisano 11 Maj 2010 Napisano 11 Maj 2010 Tak se to wyobraziłem gość kable łopata wykrywacz plecak krzaki i lądowanie .ha ha Korzystasz z mapy gdzie szukać .starej mapy.?
skullmen Napisano 11 Maj 2010 Autor Napisano 11 Maj 2010 tak mapy reymana , sztabowe , lotnicze zumi pl i oczywiscie nasze forum. z mapami zaczynam niestety od początku , niestety wszystko straciłem :( ale to temat na inną historie , jutro ide na cały dzien z magnesem .
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.