michałł Napisano 21 Kwiecień 2010 Autor Napisano 21 Kwiecień 2010 WitamWyskoczyły ostatnio takie maleństwa" - pewne przypuszczenia z jakiego to sprzetu, mam ale chciałbym żeby wypowiedzieli się lepiej obeznani w temacie. Koła powinny miec bandaze gumowe ale chłopstwo je obcięło.PozdrawiamMichał
michałł Napisano 21 Kwiecień 2010 Autor Napisano 21 Kwiecień 2010 WitamWyskoczyły ostatnio takie maleństwa" - pewne przypuszczenia z jakiego to sprzetu, mam ale chciałbym żeby wypowiedzieli się lepiej obeznani w temacie. Koła powinny miec bandaze gumowe ale chłopstwo je obcięło.PozdrawiamMichał
michałł Napisano 21 Kwiecień 2010 Autor Napisano 21 Kwiecień 2010 Oba razem- szpadel fiskarsa mniej więcej odwzorowuje ich wielkość.
Pytanie
michałł
Witam
Wyskoczyły ostatnio takie maleństwa" - pewne przypuszczenia z jakiego to sprzetu, mam ale chciałbym żeby wypowiedzieli się lepiej obeznani w temacie. Koła powinny miec bandaze gumowe ale chłopstwo je obcięło.
Pozdrawiam
Michał
8 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.