orka24 Napisano 21 Kwiecień 2010 Autor Napisano 21 Kwiecień 2010 Wszystkie przedmioty zostały znalezione w lesie w woj. opolskim.1.Przedmiot przypomina odznakę.
orka24 Napisano 21 Kwiecień 2010 Autor Napisano 21 Kwiecień 2010 2.Kompletnie nic mi to nie przypomina.Znalezione ok.12cm po ziemią.
Swiety82 Napisano 21 Kwiecień 2010 Napisano 21 Kwiecień 2010 Kiepskie foto, może jakieś odpady pohutnicze? Żużel, te sprawy...?
Hansior Napisano 23 Kwiecień 2010 Napisano 23 Kwiecień 2010 wygląda to na odłamki ,ale oczyść i zamontuj zdjęcie najciekawsze powodzenia
orka24 Napisano 21 Kwiecień 2010 Autor Napisano 21 Kwiecień 2010 Hmm raczej odłamki bo na tym terenie jest pełno tego.I znalazłem granat nasadkowy,pocisk zapalający i pusty zapalnik.
Molke Napisano 21 Kwiecień 2010 Napisano 21 Kwiecień 2010 nie chce zostac zrypany ale sory Kolego tego typu odpadów" wychodzi pod wykrywka na duże kilogramy i nawet gdyby to byla odznaka to przypuszczalnie po jej oczyszczeniu efekt bylby mizerny. Jesli znalezione na polu ornym to nie staraj sie zbytnio wnikac co to jest bo z maszyn rolniczych wbrew pozorom czesto sie cos urywa. Bez urazy ale dla mnie co to by nie bylo na chwile obecna jest kawalkiem zlomu a to ze przypomina odznake to sorki ale widzisz to co chcesz zobaczyc. nie wszystko da sie zidentyfikowac.1) SLABE ZDJECIA 2) BRAK WYMIAROW
Pytanie
orka24
Wszystkie przedmioty zostały znalezione w lesie w woj. opolskim.
1.Przedmiot przypomina odznakę.
9 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.