Refar Napisano 25 Kwiecień 2010 Autor Share Napisano 25 Kwiecień 2010 . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Refar Napisano 25 Kwiecień 2010 Autor Share Napisano 25 Kwiecień 2010 ...i guzik LWP Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Refar Napisano 26 Kwiecień 2010 Autor Share Napisano 26 Kwiecień 2010 . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Refar Napisano 1 Maj 2010 Autor Share Napisano 1 Maj 2010 Dzisiejsze trafienie :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Refar Napisano 1 Maj 2010 Autor Share Napisano 1 Maj 2010 ... i ciekawostka PIECZĘĆ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Refar Napisano 1 Maj 2010 Autor Share Napisano 1 Maj 2010 . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Refar Napisano 1 Maj 2010 Autor Share Napisano 1 Maj 2010 ... a tak wygląda już odciśnięta w laku Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Refar Napisano 1 Maj 2010 Autor Share Napisano 1 Maj 2010 . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DJ MHz Napisano 1 Maj 2010 Share Napisano 1 Maj 2010 Mam podobną Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
peter l-ca Napisano 3 Maj 2010 Share Napisano 3 Maj 2010 fajne fanty a ta ciekawostka to chyba dzwoneczek dla zwierząt (mam prawie cały taki dzwoneczekpozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KudłatyHD Napisano 6 Maj 2010 Share Napisano 6 Maj 2010 To jest kawałek janczarka, dzwoneczka. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Refar Napisano 8 Maj 2010 Autor Share Napisano 8 Maj 2010 Dzisiejsze popołudnie 3 godz ciężkiej orki :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Refar Napisano 8 Maj 2010 Autor Share Napisano 8 Maj 2010 . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Refar Napisano 8 Maj 2010 Autor Share Napisano 8 Maj 2010 . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Refar Napisano 8 Maj 2010 Autor Share Napisano 8 Maj 2010 Teren był już prześwietlony przez jakiś poszukiwaczy , niestety muszę stwierdzić że to co zobaczyłem to mi ciarki przeszły Niestety nie miałem aparatu ze sobą aby to teraz pokazać Chcę teraz zaapelować aby zakopywać po sobie wykopane rowy , tak aby inni mogli spokojnie przyjść i poszukać !!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Fahrenheit Napisano 8 Maj 2010 Share Napisano 8 Maj 2010 Bardzo ładna monetka. Takie guziczki jak te dwa przedstawiają dla Was jakąś wartość, trzymacie je gdzieś czy wyrzucacie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tyfus Napisano 8 Maj 2010 Share Napisano 8 Maj 2010 trochę OT - mam kalesoniaków z różnych epok całe pudełko od margaryny - nie wywalam, bo mi ich szkoda...stare są :)ale też nie mam koncepcji - co z nimi dalej ?osobno trzymam gaciowce, które mają sygnatury, a takie są :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Swiety82 Napisano 8 Maj 2010 Share Napisano 8 Maj 2010 Gaciowce też mają sygnaturki, wyczyścić i eksponować. Sam zastanawiam się właśnie jak zawiesić moje guziczne znajdy... póki co-najlepsza będzie chyba ramka drewniana i jakieś tło w ciekawym kolorku. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Refar Napisano 9 Maj 2010 Autor Share Napisano 9 Maj 2010 Dzisiejsze trafienia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Refar Napisano 9 Maj 2010 Autor Share Napisano 9 Maj 2010 ... i ciekawostka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Refar Napisano 10 Maj 2010 Autor Share Napisano 10 Maj 2010 Dzisiejsze fanty Dwie gołębie obrączki z 1953 i z 2000 r Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Refar Napisano 10 Maj 2010 Autor Share Napisano 10 Maj 2010 Monetki PRL Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Refar Napisano 10 Maj 2010 Autor Share Napisano 10 Maj 2010 ...i kapsel od wody mineralnej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Refar Napisano 16 Maj 2010 Autor Share Napisano 16 Maj 2010 Pozostałości po lampie naftowej Tu ciekawa stronka http://www.petroleumbrenner.de/flach.htm Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.