peter l-ca Napisano 3 Maj 2010 Napisano 3 Maj 2010 fajne fanty a ta ciekawostka to chyba dzwoneczek dla zwierząt (mam prawie cały taki dzwoneczekpozdrawiam
Refar Napisano 8 Maj 2010 Autor Napisano 8 Maj 2010 Teren był już prześwietlony przez jakiś poszukiwaczy , niestety muszę stwierdzić że to co zobaczyłem to mi ciarki przeszły Niestety nie miałem aparatu ze sobą aby to teraz pokazać Chcę teraz zaapelować aby zakopywać po sobie wykopane rowy , tak aby inni mogli spokojnie przyjść i poszukać !!!
Fahrenheit Napisano 8 Maj 2010 Napisano 8 Maj 2010 Bardzo ładna monetka. Takie guziczki jak te dwa przedstawiają dla Was jakąś wartość, trzymacie je gdzieś czy wyrzucacie?
tyfus Napisano 8 Maj 2010 Napisano 8 Maj 2010 trochę OT - mam kalesoniaków z różnych epok całe pudełko od margaryny - nie wywalam, bo mi ich szkoda...stare są :)ale też nie mam koncepcji - co z nimi dalej ?osobno trzymam gaciowce, które mają sygnatury, a takie są :)
Swiety82 Napisano 8 Maj 2010 Napisano 8 Maj 2010 Gaciowce też mają sygnaturki, wyczyścić i eksponować. Sam zastanawiam się właśnie jak zawiesić moje guziczne znajdy... póki co-najlepsza będzie chyba ramka drewniana i jakieś tło w ciekawym kolorku.
Refar Napisano 10 Maj 2010 Autor Napisano 10 Maj 2010 Dzisiejsze fanty Dwie gołębie obrączki z 1953 i z 2000 r
Refar Napisano 16 Maj 2010 Autor Napisano 16 Maj 2010 Pozostałości po lampie naftowej Tu ciekawa stronka http://www.petroleumbrenner.de/flach.htm
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.