Refar Napisano 19 Kwiecień 2010 Autor Share Napisano 19 Kwiecień 2010 Po zakupie nowego wykrywacza przyszedł czas na sprawdzenie go w terenieGodzinna wyprawa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Refar Napisano 19 Kwiecień 2010 Autor Share Napisano 19 Kwiecień 2010 A to przypadkowi goście :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Swiety82 Napisano 19 Kwiecień 2010 Share Napisano 19 Kwiecień 2010 ooo, zygzakowate już buszują? A ja wczoraj jeszcze w letnich bucikach biegałem po lesie ;\\ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mj Napisano 19 Kwiecień 2010 Share Napisano 19 Kwiecień 2010 Ładne ujęcie. Czyżbyś przeszkodził jej w śniadaniu czy tylko mi się wydaje? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Refar Napisano 19 Kwiecień 2010 Autor Share Napisano 19 Kwiecień 2010 To nie była to żmija zygzakowata tylko zaskroniec Niestety przerwałem jej śniadanie , ale za to ropucha była wolna ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kloki Napisano 19 Kwiecień 2010 Share Napisano 19 Kwiecień 2010 Ja tam widzę ropuchę i to 3x szerszą od tej żmiji. Na moim ostatnim wypadzie trafił się z kolei taki krewniak, co prawda nieszkodliwy, ale równie bojowy :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Refar Napisano 19 Kwiecień 2010 Autor Share Napisano 19 Kwiecień 2010 Na dzisiejszym godzinnym wypadzie spotkałem się z mrówkami , jak zwykle ciężko pracującymi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Refar Napisano 19 Kwiecień 2010 Autor Share Napisano 19 Kwiecień 2010 i oczywiście się nie obyło bez fantów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cowboys From Hell Napisano 20 Kwiecień 2010 Share Napisano 20 Kwiecień 2010 Witam.W jakich rejonach ZDolnego Śląska kolega kopie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Refar Napisano 20 Kwiecień 2010 Autor Share Napisano 20 Kwiecień 2010 Okolice Świdnicy i Dzierżoniowa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mati$ Napisano 21 Kwiecień 2010 Share Napisano 21 Kwiecień 2010 To podobnie jak ja. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Piguła Napisano 21 Kwiecień 2010 Share Napisano 21 Kwiecień 2010 Witam kolegów ja jestem z Wałbrzycha ale tesz szukam w tych samych okolicach,zapraszam do Wałbrzycha. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Swiety82 Napisano 21 Kwiecień 2010 Share Napisano 21 Kwiecień 2010 Piguła patrząc na twoją kolekcję w innym wątku sądzę że we Wałbrzychu raczej już nic się nie wykopie ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cowboys From Hell Napisano 21 Kwiecień 2010 Share Napisano 21 Kwiecień 2010 Ja między Świdnicą a Sobótką, ale już się robi marnie:/Może macie jakieś miejscówki którymi możecie się podzielić?:)Pozdrawiam i czekam na na więcej fotek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Refar Napisano 21 Kwiecień 2010 Autor Share Napisano 21 Kwiecień 2010 Dzisiejsza kilkugodzinna wyprawa w plener Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Refar Napisano 21 Kwiecień 2010 Autor Share Napisano 21 Kwiecień 2010 . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Refar Napisano 21 Kwiecień 2010 Autor Share Napisano 21 Kwiecień 2010 i taka ciekawostka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Refar Napisano 21 Kwiecień 2010 Autor Share Napisano 21 Kwiecień 2010 . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Refar Napisano 21 Kwiecień 2010 Autor Share Napisano 21 Kwiecień 2010 i oczywiście nie mogło się obyć bez podziwiania natury :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mati$ Napisano 21 Kwiecień 2010 Share Napisano 21 Kwiecień 2010 Tez takich ciekawostek nakopalem i nie wiem co to jest. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Piguła Napisano 22 Kwiecień 2010 Share Napisano 22 Kwiecień 2010 Są jeszcze ciekawe miejsca do przekopania zapraszam,jak idę pokopać nigdy nie wracam z pustym workiem,jeszcze pare miejsc jest nieprzekopanych a warto tam poszukać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Refar Napisano 22 Kwiecień 2010 Autor Share Napisano 22 Kwiecień 2010 To napisz coś więcej , może się razem wybierzemy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Refar Napisano 24 Kwiecień 2010 Autor Share Napisano 24 Kwiecień 2010 Dzisiejszy wypadzik Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Refar Napisano 24 Kwiecień 2010 Autor Share Napisano 24 Kwiecień 2010 i taka ciekawostka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Refar Napisano 25 Kwiecień 2010 Autor Share Napisano 25 Kwiecień 2010 Dzisiejsze wyjście w plener Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.