chudy.onyx Napisano 28 Kwiecień 2010 Autor Share Napisano 28 Kwiecień 2010 pancerna osłona stanowiska ogniowego Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
chudy.onyx Napisano 28 Kwiecień 2010 Autor Share Napisano 28 Kwiecień 2010 wyciąganie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
chudy.onyx Napisano 28 Kwiecień 2010 Autor Share Napisano 28 Kwiecień 2010 na pokładzie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
chudy.onyx Napisano 28 Kwiecień 2010 Autor Share Napisano 28 Kwiecień 2010 część przednia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
chudy.onyx Napisano 28 Kwiecień 2010 Autor Share Napisano 28 Kwiecień 2010 lepsze ujęcie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
chudy.onyx Napisano 28 Kwiecień 2010 Autor Share Napisano 28 Kwiecień 2010 wnętrze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Czarek Napisano 29 Kwiecień 2010 Share Napisano 29 Kwiecień 2010 do takiej pracy to człowiek jak na skrzydłach by co rano leciał:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
chudy.onyx Napisano 29 Kwiecień 2010 Autor Share Napisano 29 Kwiecień 2010 no nie powiem czasami to aż ciekawość zżera człowieka i by pogrzebał w dnie, ale praca ważniejsza przeważnie :/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wojciu Napisano 29 Kwiecień 2010 Share Napisano 29 Kwiecień 2010 Co by nie gadać syty złom! będzie to jakoś odratowane i eksponowane Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
chudy.onyx Napisano 29 Kwiecień 2010 Autor Share Napisano 29 Kwiecień 2010 no właśnie staram się o przekazanie tego do muzeum Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
chudy.onyx Napisano 30 Kwiecień 2010 Autor Share Napisano 30 Kwiecień 2010 znowu z pracy, maska przeciwgazowa obecnie również w dziale ID Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
chudy.onyx Napisano 30 Kwiecień 2010 Autor Share Napisano 30 Kwiecień 2010 front Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
chudy.onyx Napisano 30 Kwiecień 2010 Autor Share Napisano 30 Kwiecień 2010 skrzyneczka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
chudy.onyx Napisano 30 Kwiecień 2010 Autor Share Napisano 30 Kwiecień 2010 całość po przemyciu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
CiepłeLody Napisano 30 Kwiecień 2010 Share Napisano 30 Kwiecień 2010 maska jak z filmu sajns fikszyn... pierwszy raz taką widzę.a te zbombardowane statki przy porcie to leżą na dnie jeszcze? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
chudy.onyx Napisano 3 Maj 2010 Autor Share Napisano 3 Maj 2010 statków nie ma, ale jest złom" który po nich została i zalega na dnie, i wszystko to co ruscy po Niemcach sprzątali" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
CiepłeLody Napisano 21 Maj 2010 Share Napisano 21 Maj 2010 ale wy to czyścicie z takich rzeczy czy po prostu pogłębiacie kanał i tak przy okazji ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szwecja Napisano 24 Maj 2010 Share Napisano 24 Maj 2010 fajna praca :) opisz czym się zajmujesz ze ciągniesz takie fanty Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
chudy.onyx Napisano 24 Maj 2010 Autor Share Napisano 24 Maj 2010 jestem nurkiem zawodowym, poza pracą chodzę z wykrywką w pracy czasami też :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
chudy.onyx Napisano 24 Maj 2010 Autor Share Napisano 24 Maj 2010 do CiepłeLody przygotowujemy dno pod gabiony, i usuwamy przeszkody" i takie skarby wychodzą :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lina_90 Napisano 24 Maj 2010 Share Napisano 24 Maj 2010 A kolega jak kwestię zabierania takich rzeczy ze sobą z innymi pracownikami tam rozwiązał? Za taką maseczkę np czy jakiś hełmik kolega coś odpalić musi czy bierze bo tylko później kłopot z tym mają tamci po wydobyciu co zrobić? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
huk 100 Napisano 24 Maj 2010 Share Napisano 24 Maj 2010 oj kolego lina_90 a ja myślałem że kolega nie taki zasadniczy jak na identyfikacji :):) a tu kolega od razu chce nerkę wyciągnąć :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
chudy.onyx Napisano 25 Maj 2010 Autor Share Napisano 25 Maj 2010 koledzy z pracy wiedzą że się takimi sprawami interesuje a w zamian oferuję inne ciekawostki co kto w czym siedzi, szef mój uwielbia marynistykę więc jak ja coś mam to odpalę, z innymi też da się rady dogadać, trzeba być po prostu człowiekiem otwartym i przyjaznym, a wrogów sobie nie narobisz :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
s_boj Napisano 1 Czerwiec 2010 Share Napisano 1 Czerwiec 2010 ja bardzo proszę o ciąg dalszy, bo bardzo mnie zaciekawił ten wątekczy znalazło się już muzeum dla tych znalezisk? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
CiepłeLody Napisano 1 Czerwiec 2010 Share Napisano 1 Czerwiec 2010 na fortach jeszcze dużo miejsca zostało :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.