Surkan Boris Posted April 17, 2010 Author Share Posted April 17, 2010 witam proszę o ocenę tej kopi klamry. czy nadaje się do noszenia ?? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Surkan Boris Posted April 17, 2010 Author Share Posted April 17, 2010 mozna cos wiecej?? Link to comment Share on other sites More sharing options...
huk 100 Posted April 17, 2010 Share Posted April 17, 2010 daj sobie spokój kolego - myślę że na pasie wytrzyma ze 2 godziny -pozdro :):) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kobieras39 Posted April 19, 2010 Share Posted April 19, 2010 w sumie dla lansu można nosić;p, na wioske jechać i ściema ... panie taką klamre to przy pasku będe nosił 5 zł mogę dać;p ... patent dobry;p Link to comment Share on other sites More sharing options...
tyfus Posted April 19, 2010 Share Posted April 19, 2010 po pierwsze - klamra nie jest do ID, zgodnie z sugestią autora wątku. Zastanawiam się w takim razie, co ona robi na ID ?po drugie - skoro autor prosi o opinię : czy nadaje się do noszenia - w takim wypadku powinien wątek się znaleźć w dziale o rekonstrukcji....tak mi się wydaje, hmmm... Link to comment Share on other sites More sharing options...
HU13ERT Posted April 17, 2010 Share Posted April 17, 2010 Panowie! Przecież Surkan napisał, że to kopia i tylko pyta czy można to nosić? :) Nie wiem poza tym czy to coś nie uwłacza słowu kopia"... Żeby portki nie spadały to i sznurkiem można związać ale żeby miało to służyć celom rekonstrukcyjnym to ja powiem tak: spatynowanych klamer wtedy nie nosili ale z braku laku to lepsza taka niż żadna. Kopie do reko nie są drogie i wierniejsze oryginałom niż ten wytwór czyjejś wyobraźni. Z drugiej strony czy na rekonstrukcjach ktoś rozpina pasy i sprawdza jakie mają sygnatury? To jeśli chodzi o to nieszczęsne RYŻYM"Pozdrawiam.Hubert Link to comment Share on other sites More sharing options...
Surkan Boris Posted April 17, 2010 Author Share Posted April 17, 2010 witam proszę o ocenę tej kopi klamry. czy nadaje się do noszenia ?? Link to comment Share on other sites More sharing options...
..::pushek::.. Posted April 17, 2010 Share Posted April 17, 2010 Po wsi bedzie :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Surkan Boris Posted April 17, 2010 Author Share Posted April 17, 2010 prosze nie zamieszczać inf. które nie wnoszą nic do wątku Link to comment Share on other sites More sharing options...
huk 100 Posted April 17, 2010 Share Posted April 17, 2010 dalej twierdzę że widełki i zaczep do haka może wytrzyma ze trzy godziny !!!!!!!!!!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Question
Surkan Boris
witam proszę o ocenę tej kopi klamry. czy nadaje się do noszenia ??
9 answers to this question
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.