Surkan Boris Napisano 17 Kwiecień 2010 Autor Napisano 17 Kwiecień 2010 witam proszę o ocenę tej kopi klamry. czy nadaje się do noszenia ??
huk 100 Napisano 17 Kwiecień 2010 Napisano 17 Kwiecień 2010 daj sobie spokój kolego - myślę że na pasie wytrzyma ze 2 godziny -pozdro :):)
Kobieras39 Napisano 19 Kwiecień 2010 Napisano 19 Kwiecień 2010 w sumie dla lansu można nosić;p, na wioske jechać i ściema ... panie taką klamre to przy pasku będe nosił 5 zł mogę dać;p ... patent dobry;p
tyfus Napisano 19 Kwiecień 2010 Napisano 19 Kwiecień 2010 po pierwsze - klamra nie jest do ID, zgodnie z sugestią autora wątku. Zastanawiam się w takim razie, co ona robi na ID ?po drugie - skoro autor prosi o opinię : czy nadaje się do noszenia - w takim wypadku powinien wątek się znaleźć w dziale o rekonstrukcji....tak mi się wydaje, hmmm...
HU13ERT Napisano 17 Kwiecień 2010 Napisano 17 Kwiecień 2010 Panowie! Przecież Surkan napisał, że to kopia i tylko pyta czy można to nosić? :) Nie wiem poza tym czy to coś nie uwłacza słowu kopia"... Żeby portki nie spadały to i sznurkiem można związać ale żeby miało to służyć celom rekonstrukcyjnym to ja powiem tak: spatynowanych klamer wtedy nie nosili ale z braku laku to lepsza taka niż żadna. Kopie do reko nie są drogie i wierniejsze oryginałom niż ten wytwór czyjejś wyobraźni. Z drugiej strony czy na rekonstrukcjach ktoś rozpina pasy i sprawdza jakie mają sygnatury? To jeśli chodzi o to nieszczęsne RYŻYM"Pozdrawiam.Hubert
Surkan Boris Napisano 17 Kwiecień 2010 Autor Napisano 17 Kwiecień 2010 witam proszę o ocenę tej kopi klamry. czy nadaje się do noszenia ??
Surkan Boris Napisano 17 Kwiecień 2010 Autor Napisano 17 Kwiecień 2010 prosze nie zamieszczać inf. które nie wnoszą nic do wątku
huk 100 Napisano 17 Kwiecień 2010 Napisano 17 Kwiecień 2010 dalej twierdzę że widełki i zaczep do haka może wytrzyma ze trzy godziny !!!!!!!!!!!!
Pytanie
Surkan Boris
witam proszę o ocenę tej kopi klamry. czy nadaje się do noszenia ??
9 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.