marv Napisano 10 Kwiecień 2010 Autor Share Napisano 10 Kwiecień 2010 Zakładam wątek aby pokazać swoje fanty nie tylko wykopki ale także rzeczy znalezione po strychach,piwnicach,szopach bądź po prostu kupione.Weźcie poprawkę na to że sprzęt nie pozwala mi na zbyt dokładne szukanie (jabel) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marv Napisano 11 Kwiecień 2010 Autor Share Napisano 11 Kwiecień 2010 mosiek ogryzek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marv Napisano 11 Kwiecień 2010 Autor Share Napisano 11 Kwiecień 2010 Podręcznik praktycznego badania mięsa" Poznań 1929 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marv Napisano 11 Kwiecień 2010 Autor Share Napisano 11 Kwiecień 2010 przykładowa strona Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marv Napisano 11 Kwiecień 2010 Autor Share Napisano 11 Kwiecień 2010 I druga książka Wśród czarnych na równiku" Wydawnictwo nowoczesne,Warszawa 1935 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marv Napisano 11 Kwiecień 2010 Autor Share Napisano 11 Kwiecień 2010 Przykładowa ilustracja. Te dwie książki udało mi się uratować od wyrzucenia,sąsiad wyprowadzał się i wywalał całą masę przedwojennych książek na śmietnik. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marv Napisano 11 Kwiecień 2010 Autor Share Napisano 11 Kwiecień 2010 korpusówki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
QB@ Napisano 11 Kwiecień 2010 Share Napisano 11 Kwiecień 2010 Co to jest za korpusówka, która jest trzymana w palcach ? Administracja ? które lata? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marv Napisano 11 Kwiecień 2010 Autor Share Napisano 11 Kwiecień 2010 Tak,administracja z tego co wiem to do 1960 były w użyciu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
8total4 Napisano 11 Kwiecień 2010 Share Napisano 11 Kwiecień 2010 a do kiedy były używane miecze z liściem dębu, Szkoły Podchorążych?coś mi się wydaje że ta platerowana to II RP..pozdro. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marv Napisano 11 Kwiecień 2010 Autor Share Napisano 11 Kwiecień 2010 total o korpusówce z liściem dębu właściwie nic nie wiem,wstawię do id to może się czegoś dowiemy... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Łukasz Napisano 11 Kwiecień 2010 Share Napisano 11 Kwiecień 2010 Witam!Sympatyczne drobiazgi!Marv, bardzo prosiłbym Cię o kontakt na mail / detektor2@tlen.pl /. Mam wielką prośbę!Pozdrawiam, Łukasz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marv Napisano 11 Kwiecień 2010 Autor Share Napisano 11 Kwiecień 2010 Ta moja korpusówka Szkoły Podchorążych jest chyba powojenna.... oto zestawienie mojej i wrześniowej. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marv Napisano 11 Kwiecień 2010 Autor Share Napisano 11 Kwiecień 2010 Portfel podkówka z korpusówką wojsk łącznośći. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marv Napisano 11 Kwiecień 2010 Autor Share Napisano 11 Kwiecień 2010 Ersatz Niemiecki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marv Napisano 11 Kwiecień 2010 Autor Share Napisano 11 Kwiecień 2010 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marv Napisano 11 Kwiecień 2010 Autor Share Napisano 11 Kwiecień 2010 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marv Napisano 17 Kwiecień 2010 Autor Share Napisano 17 Kwiecień 2010 Z dzisiaj.... na bezrybiu i tak ryba niby miejscówa zryta a tu proszę ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marv Napisano 17 Kwiecień 2010 Autor Share Napisano 17 Kwiecień 2010 Metalowe flagi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marv Napisano 17 Kwiecień 2010 Autor Share Napisano 17 Kwiecień 2010 Po ogarnięciu:łódka mauser bicia SB na moje oko Czechosłowackałuski- 4 sektory SB 37 I 19-8 S dalej nieczytelne-mała 4 sektory, w 3 z nich są kropki a w 4 jakby litera S z poziomym pierścieniem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marv Napisano 18 Kwiecień 2010 Autor Share Napisano 18 Kwiecień 2010 Pierdółki... wszystkie pordzewiałe fanty były w jednym dołku z łódką i łuskami. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marv Napisano 4 Maj 2010 Autor Share Napisano 4 Maj 2010 Dyplom po dziadku Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marv Napisano 4 Maj 2010 Autor Share Napisano 4 Maj 2010 pudełeczka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marv Napisano 4 Maj 2010 Autor Share Napisano 4 Maj 2010 Banknoty prl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marv Napisano 4 Maj 2010 Autor Share Napisano 4 Maj 2010 szabelki :) niestety tylko repliki... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.