Sekal Napisano 7 Kwiecień 2010 Autor Share Napisano 7 Kwiecień 2010 Witam. Wpadło mi oto coś takiego. Co to za okres? Pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sekal Napisano 7 Kwiecień 2010 Autor Share Napisano 7 Kwiecień 2010 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sekal Napisano 7 Kwiecień 2010 Autor Share Napisano 7 Kwiecień 2010 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
8total4 Napisano 7 Kwiecień 2010 Share Napisano 7 Kwiecień 2010 początek XIXw.pozdro. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sekal Napisano 7 Kwiecień 2010 Autor Share Napisano 7 Kwiecień 2010 Dzięki wielkie.Danke bitte :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Martian Napisano 7 Kwiecień 2010 Share Napisano 7 Kwiecień 2010 Początek XIX w? to ja takich i podobnych w formie i treści dużo znalazłem... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Damian84 Napisano 7 Kwiecień 2010 Share Napisano 7 Kwiecień 2010 oj coś mi się wydaje, że trochę póżniejszy niz początek XIX w., dość popularny... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Damian84 Napisano 7 Kwiecień 2010 Share Napisano 7 Kwiecień 2010 http://voxdomini.com.pl/sw/benedykt.htm Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
8total4 Napisano 7 Kwiecień 2010 Share Napisano 7 Kwiecień 2010 sugerujecie że łacińska inskrypcja i taka technika wykonania nie pasują do początku XIXw?ja myślę że bez problemu.pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tropiciel_Fantow Napisano 19 Maj 2015 Share Napisano 19 Maj 2015 Witam.Nie chciałem zakładać nowego wątku co do medalika.Wiem że medalik swego czasu dość popularny i jest kilka wzorów,ale tego co mi się trafił to nie mogę znaleźć i czy to wersja współczesna czy starsza? Uda się wam jakoś mniej więcej go wydatować?Pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tropiciel_Fantow Napisano 19 Maj 2015 Share Napisano 19 Maj 2015 Tył. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bjar_1 Napisano 19 Maj 2015 Share Napisano 19 Maj 2015 Według mnie ejony" 1870-1900 r. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.