Olgierd J. Napisano 7 Kwiecień 2010 Share Napisano 7 Kwiecień 2010 http://www.wso.wroc.pl/Rekrutacja/studia_wojskowe.htmP.S. WSO Wojsk Pancernych w Poznaniu od dawna nie istnieje. Teraz to Centrum Szkolenia Wojsk Lądowych Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
GeneralRemek Napisano 8 Kwiecień 2010 Share Napisano 8 Kwiecień 2010 O ile mi wiadomo, zasadnicza służba wojskowa już nie jest obowiązkowa?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szumsk Napisano 8 Kwiecień 2010 Share Napisano 8 Kwiecień 2010 Jezeli juz tak bardzo ci na tym zalezy to moim zdaniem powinienes starac sie o sluzbe w Lublincu". Rozważałem takie wyjście ale tak jak pisał AKMS Lubliniec odpada z tej prostej przyczyny, że aby tam się dostać trzeba mieć odbytą zasadniczą służbę wojskową"Dlatego też chce zostać żołnierzem 6BDSZ aby puzniej próboac się dostać do jakiejś elitarnej jednostki Wojskowej lub Antyterrorystycznej. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
AKMS Napisano 9 Kwiecień 2010 Share Napisano 9 Kwiecień 2010 O ile mi wiadomo, zasadnicza służba wojskowa już nie jest obowiązkowa??"Nie, nie jest. Ale ta jednostka akurat szuka ludzi, którzy taką służbę odbyli. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
steell Napisano 9 Kwiecień 2010 Share Napisano 9 Kwiecień 2010 co więcej zsw już wcale nie ma a ludzi którzy ją odbyli i są jeszcze w wieku który jest akceptowalny przez Lubliniec jest coraz mniej, zostaje tylko opcja szeregowy zawodowy i pisać o przeniesienie, z tym ze należy sie liczyć że bieżący przełożony nie będzie zbytnio zachwycony :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
OloOcki Napisano 10 Kwiecień 2010 Share Napisano 10 Kwiecień 2010 Maku - znam :) jest w mojej drużynie ;) Może my też się znamy, a o tym nie wiemy? :) Skąd znasz Karolinę? Odpisz na e-mail ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.