wydminyy Napisano 28 Marzec 2010 Autor Napisano 28 Marzec 2010 Zdjęcie zostało wtkonane w 1935 r. i przedstawia trzech żołnierzy. Moje pytanie brzmi; co to za mundury, co na nich jest i do jakiej formacji wojskowej należały?
wydminyy Napisano 29 Marzec 2010 Autor Napisano 29 Marzec 2010 Panie moderatorze, dlaczego nie widać zdjęcia, które już trzykrotnie próbowałem dołączyć do mojej prośby o identyfikację? Czy robię coś nie tak?Przecież bez tego nikt mi nie pomoże!Pozdrawiam. Zbigniew S.
tyfus Napisano 29 Marzec 2010 Napisano 29 Marzec 2010 bo jest nas tylko kilku i nie jesteśmy w stanie a bieżąco"czytać, sprawdzać, odkrywać posty, kasować, przenosić, odpisywać, pomagać w ID i inne :)zawsze możesz zobaczyć, kto z Moderatorów jest akurat aktywny na Forum i napisać maila - chociaż ostatnio coś poczta zawodzi....-pozdro-
tomek112 Napisano 29 Marzec 2010 Napisano 29 Marzec 2010 Ten kapral na motocyklu ma identyczny mundur.
tyfus Napisano 29 Marzec 2010 Napisano 29 Marzec 2010 wydminyy - opróżnij swoją skrzynkę mailową.wiadomość od ciebie otrzymałem - dziękuję :)moja odpowiedź została zwrócona - tak się zdarza jak odbiorca ma zapchaną skrzynkę.-pozdro-
Pytanie
wydminyy
6 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.