szczepciu Napisano 25 Marzec 2010 Autor Napisano 25 Marzec 2010 Wykonane z miedzi. Wymiary jak widać. Po wpisaniu w google wychodzi, że to nazwa latarek. Czyżby to była pozostałość jakiejś baterii tej firmy?
tyfus Napisano 26 Marzec 2010 Napisano 26 Marzec 2010 wydaje mi się, że w opisie stoi, że to japońska zapalniczka z reklamą PERTRIX.
szczepciu Napisano 25 Marzec 2010 Autor Napisano 25 Marzec 2010 Wykonane z miedzi. Wymiary jak widać. Po wpisaniu w google wychodzi, że to nazwa latarek. Czyżby to była pozostałość jakiejś baterii tej firmy?
kijow Napisano 25 Marzec 2010 Napisano 25 Marzec 2010 http://images.google.pl/images?q=pertrix&oe=utf-8&client=firefox-a&rlz=1R1GGGL_pl___PL356&um=1&ie=UTF-8&ei=IdCrS8eaFo-j_AaAzZHgDw&sa=X&oi=image_result_group&ct=title&resnum=4&ved=0CCYQsAQwAw
szczepciu Napisano 25 Marzec 2010 Autor Napisano 25 Marzec 2010 Przeglądałem Kolego Kijow, tylko że nic podobnego nie znalazłem. Może faktycznie Kopijniku trzeba szukać wśród zapalniczek?
kopijnik2 Napisano 25 Marzec 2010 Napisano 25 Marzec 2010 większość - latarek działa na ogniwa które są standaryzowane...a tu nic nie pasuje______pertrix robił latarkiwięc może benzynowa latarka? + zapalniczka
szczepciu Napisano 25 Marzec 2010 Autor Napisano 25 Marzec 2010 No to zaczynam szukać wśród zapalniczek, a gdyby Wam na drodze stanęło zdjęcie takiej zapalniczki, to zapodajcie je tutaj.
Pytanie
szczepciu
Wykonane z miedzi. Wymiary jak widać. Po wpisaniu w google wychodzi, że to nazwa latarek. Czyżby to była pozostałość jakiejś baterii tej firmy?
11 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.